ČEDA JOVANOVIĆ: Nema šanse za koaliciju s Demokratskom strankom i Đilasom!
Jovanović ne želi na beogradske izbore sa DS i Đilasom, Foto: Fonet

IZRIČIT

ČEDA JOVANOVIĆ: Nema šanse za koaliciju s Demokratskom strankom i Đilasom!

On je istakao da je važno da se o svim ključnim pitanjima razgovara i da im se racionalno priđe

Objavljeno:

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da mu se čini da je Evropa sve dalja Srbiji, iako proces integracija ide "nekim svojim tokom", a govorio je i o predstojećim izborima u Beogradu.

- To je zato što ne gradimo Evropu u Srbiji, već pravimo frontove i iz puškarnica svojih malih kancelarija pucamo na mete koje uglavnom promašujemo - rekao je Jovanović.

On je istakao da je važno da se o svim ključnim pitanjima razgovara i da im se racionalno priđe.

Upitan ko će biti kandidat LDP-a na beogradskim izborima, Jovanović je kazao da na te izbore izlaze s jasnom vizijom za Beograd i da LDP-u nisu potrebna velika imena i velike poruke.

- Vreme je da nekim novim generacijama damo šansu i ovo je trenutak kada treba da imaš hrabrosti da se ne uklapaš u partijske dogovore i alibi koalicije, već da ponudiš drugačiji odgovor na potrebe ljudi - kazao je Jovanović.

Nema šanse za koaliciju s DS

On je kazao i da ne postoji nikakva potreba, šansa ili interes društva da LDP bude deo koalicije koju predvodi Demokratska stranka.

- Ovo su više izbori između aktera opozicije nego ozbiljni izbori između različitih politika. Tako da, kao i skoro uvek kada govorim o prošlosti ili nekim vrednostima, ne mogu da se složim sa Draganom Đilasom - rekao je Jovanović.

Bonus video:

Miloš Jovanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.