ODVALA GODINE! Čučković tvrdi da se sve više školovanih Srba vraća iz inostranstva, a da mladi više ne napuštaju Srbiju?!?
Foto: Fonet

čovek je genije

ODVALA GODINE! Čučković tvrdi da se sve više školovanih Srba vraća iz inostranstva, a da mladi više ne napuštaju Srbiju?!?

Dajte mu Nobelovu nagradu za bilo šta!

Objavljeno:

Ako se zovete Miroslav Čučković, dozvoljeno vam je puno toga.

Serija gafova za vreme poplava u Obrenovcu, bahato ophođenje prema novinarima, menjanje stranačkih dresova od prilike do prilike...

Ovaj politički preletač(ević) godinama je bio jedan od istaknutijih funkcionera G17 plus (kasnije Ujedinjeni regioni Srbije), da bi 2015. prešao u vladajući SNS.

U dva mandata bio je odbornik u Skupštini grada Beograda.

Na pitanje da li je preleteo među naprednjake kako ne bi bio smenjen i kako se ne bi dovela u pitanje njegova odgovornost tokom poplava 2014. godine, Čučković je istakao da je reč o "budalaštinama".

- U tabor naprednjaka privukla me je jaka državna politika, borba protiv korupcije i kriminala, za šta je dokaz i to da je obnova Obrenovca protekla bez ijednog prizvuka bilo koje afere. Zahvaljujući premijeru Aleksandru Vučiću, imamo državu koja je lider u regionu, poštovana od svih i u kojoj se sve to može direktno pokazati na novčanicima građana - rekao je svejevremeno Čučković.

Na funkciji predsednika Gradske opštine Obrenovac nalazi se od juna 2012. godine.

Pitate se šta je Čučković ovog puta uradio?

Niko vas naravno ne može kazniti, niti abolirati od lupanja gluposti (osim građana na izborima), ali ako je i od Čučka, mnogo je.

Naime, prvi čovek Obrenovca, mrtav ladan, tvrdi da Srbija ne doživljava još jedan poguban odliv mozgova, da mladi ne napuštaju zemlju da se nikad više ne vrate, da stručnjaci ne idu trbuhom za kruhom put Norveške, Nemačke, Amerike ili Australije, već upravo suprotno!

Da, dobro ste pročitali: ubiše se visoko školovani da se vrate u Srbiju, a mladi više ne napuštaju zemlju, već ostaju ovde jer, što bi rekao Aleksa Šantić, "sunce tuđeg neba neće vas grijat ko što ovde grije".

Šta reći, a ne zaplakati...

(Espreso.co.rs.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.