DRANJE I NERVOZA U SKUPŠTINI! Vujović vs. Radulović: Rasturiću vas u javnosti! MINISTAR U BESU NAPUSTIO SEDNICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Dosta je bilo - Saša Radulović

BURNO!

DRANJE I NERVOZA U SKUPŠTINI! Vujović vs. Radulović: Rasturiću vas u javnosti! MINISTAR U BESU NAPUSTIO SEDNICU! (VIDEO)

Još jedna sednica odbora za finansije koja se pretvorila u predstavu

Objavljeno:

Jučerašnja sednica odbora za finansije na kojoj se raspravljalo o budžetu za 2018. godinu, protekla je veoma burno.

I ovu sednicu obeležio je verbalni sukob. Ovog puta u klinču su se našli Saša Radulović, lider Pokreta Dosta je bilo, i ministar finansija Dušan Vujović. Pokret DJB podelio je na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak na kome se može videti i čuti, vika, dreka i pretnje.

Naime, Saša Radulović na samom početku naglasio je da bi fokus svakog budžeta trebalo da bude na unapređenju kvalteta života građana, da se unaprede sve oblasti u društvu i da unapređenje kvaliteta života ide kroz privredni rast i ekonomiju.

foto: Printscreen / Youtube / Dosta je bilo - Saša Radulović

Radulović je naglasio da je dobra stvar to što je ministarstvo finansija uspelo da praktično eliminiše deficit, ali da je loša stvar što je to urađeno tako što se uzelo od građana i privrede. On je dalje naveo da se uspeh Vlade meri rastom BDP, realnim rastom zarada, efikasnošću budžeta koji meri kvalitet usluga u odnosu na potrošena sredstva, ali i deficitom.

- Vlada smanjila deficit, ali tako što je uzela od penzija, povećala PDV. Da niste povećali PDV imali biste rupu od 50 milijardi dinara - rekao je Radulović.

Ministar finansija Dušan Vujović, tada je vidno izneviran uzviknuo:

foto: Printscreen / Youtube / Dosta je bilo - Saša Radulović

- Trošite mi vreme tri dana, biće vam muka ako vam obrazložim. Rasturiću vas u javnosti! U formi kvazi nauke ponavljate notorne gluposti.

Na kraju, Dušan Vujović je ustao i otišao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovde možete pogledati ceo video snimak rasprave koja je trajala 30 minuta:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.