PALMA OPTUŽIO SAŠU JANKOVIĆA DA JE UBIO ČOVEKA! Lider PSG: Odgovaraće za to!
Foto: Marina Lopičić, Youtube printscreen

novi fajt na političkoj sceni

PALMA OPTUŽIO SAŠU JANKOVIĆA DA JE UBIO ČOVEKA! Lider PSG: Odgovaraće za to!

- Ja ću naravno tužiti Palmu. Vratićemo institucije, pre ili kasnije svi oni će odgovarati za stvari koje čine ovoj zemlji - kaže Janković

Objavljeno: 14:46h

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković najavljuje da će tužiti Dragana Markovića Palmu zbog optužbi da je ubio čoveka, koje je Marković izneo protiv njega na stranačkom skupu u Nišu.

Samo nekoliko dana nakon što je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na skupu u Nišu, izrekao nove - stare optužbe na račun Saše Jankovića, predsednik Pokreta slobodnih građana i jedan od lidera srpske opozicije odlučio je da “presavije tabak” i tuži Markovića, a sve tumači kao posledicu samovolje ljudi na vlasti.

foto: Youtube printscreen

- Trenutno vlast radi šta hoće, uništili su institucije, uništili su pravosuđe, uništili su policiju, uništili su javno mnjenje i govore šta gode hoće, bez obzira na stvarnost i zakone. Ja ću naravno tužiti Palmu. Vratićemo institucije, pre ili kasnije svi oni će odgovarati za stvari koje čine ovoj zemlji - kaže Janković za Južne vesti.

A evo i šta je Palma izjavio na skupu:

foto: Marina Lopičić

- Zamislite da on dobije poverenje građana, oni bi se poubijali zbog funkcija. A poznato je da voli da puca iz njegovog pištolja, kad ubije onog čoveka tamo, pa posle nije on. Vrlo dobro znate o kome govorim - rekao je Palma a Saša Janković se prepoznao u ovim redovima.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.