BELI GRMI NA TVITERU: Proziva Brnabićku i Vulina, a za Sašu Jankovića ima urnebesan predlog da spasi svoj pokret (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Na fotografiji: Luka Maksimović, Beli - Samo jako

pun je predloga

BELI GRMI NA TVITERU: Proziva Brnabićku i Vulina, a za Sašu Jankovića ima urnebesan predlog da spasi svoj pokret (FOTO)

Beli aktivniji nego ikad!

Objavljeno:

Predsednički kandidat na prethodnim izborima, sa osvojenim trećim mestom i poverenjem 9,43 odsto građana, ili 344.498 glasova, Ljubiša Preletačević Beli, nakon čitave "pompe" povukao se i neko vreme bio u "ilegali."

Espreso je pre nekoilko meseci ekskluzivno objavio da Preletačević boravi u Švajcarskoj, i to ni manje ni više nego zbog - posla. Građevine!

Beli je ponovo postao aktivan na društvenim mrežama. Na svom Tviter nalogu poslednji tvit namenio je premijerki Ani Brnabić. Preletačević je na šaljiv i ironičan način prokomentarisao tekst koji govori o platama koje Vlada duguje trudnicama, a sve povezao s informacijom koja se pominje u medijima o želji Brnabićeve da se sa svojom partnerkom oproba u ulozi roditelja.

ANINA DEVOJKA ZVEZDA U KINI! Premijerka je povela u NAJLUKSUZNIJI HOTEL, a ovo je povod! (FOTO)

- Draga @anabrnabic & @SerbianPM pisali Vam bebci Kažu da mamama ne plaćate jer @sns_srbija ne ume da isplanira kintu. Ja ne verujem, jer se borimo za natalitet i bebice. Jel tako? - napisao je Ljubiša.

Pre Brnabićeve, Preletačević se osvrnuo i na Aleksandra Vulina, ministra odbrane i njegov stajling, ili pak više koliko pažnje posvećuje izgledu...

- Ministri vulini neguju naglašeni mačo stil. U njihovoj modnoj kuhinji odiše elegancija Šanel kostima. Pročišćeno do savršenstva bez ijednog detalja viška, savršenih proporcija. Zastavica na rukavu, unela je dozu šika. Uostalom, kao i svaki stajling koji vulini osmisle - napisao je Beli.

Beli se nedavno obratio i Saši Jankoviću, lideru PSG - a, nakon raskola koji je nastao u tom pokretu. Napisao je Jankoviću "da vidi da ima probleme" i ponudio svoje rešenje.

I, da li se vama čini da je Beli počeo s pripremama za izbore u Beogradu, na svoj način?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.