POTCENIO SAM GAŠIĆA, ALI, PRETERALI SU! Saša Janković progovorio o napadima na njega i suprugu Slavicu!
Foto: Fonet, Dado Đilas

otvorio se

POTCENIO SAM GAŠIĆA, ALI, PRETERALI SU! Saša Janković progovorio o napadima na njega i suprugu Slavicu!

Janković je odlučio da odgovori na optužbe

Objavljeno:

Turbulentnu nedelju za nama obeležila su previranja u Pokretu slobodnih građana Saše Jankovića, koja su otvorila pitanje u kakvom stanju će opozicija dočekati predstojeće beogradske izbore.

Saša Janković odlučio je da u ekskluzivnom intervjuu za Nedeljnik odgovori na optužbe dojučerašnjih najbližih saradnika, kao i da govori o svojim greškama i o sudbini Pokreta slobodnih građana, te šansama opozicije da promeni vlast Aleksandra Vučića.

- Potcenio sam Batu Gašića, i to je još jedna moja greška. Samo, preterali su. Vide to ljudi i kazniće ih zbog toga, verujem već na beogradskim izborima - kazao je Janković.

foto: Nedeljnik

Janković je govorio i o napadima na suprugu Slavicu, ko i zašto odlazi iz PSG, o pričama da je "ubica", odnosu sa dojučerašnjim saradnicima Teodorovićem i Škorom, o najnovijim optužbama Saše Radulovića, zašto misli da je Đilas ubedljivo najbolji kandidat za Beograd, šta poručuje Demokratskoj stranci, a šta Aleksandru Vučiću.

- Stvara se utisak da svi napuštaju Pokret, a činjenica je da je od oko 90 osnivača otišlo njih 9 - kaže on.

- Pošto nije prošla priča da sam ubica, sad se gradi fama o meni da sam neki zli agent - zaključuje on u novom broju Nedeljnika.

Njegova najveća greška je kako kaže "što je pokušavao da udovolji svim ljudima".

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.