Boška Obradovića nisu pustili u salu, pa nastao HAOS U MLADENOVCU! BELI: Ovako nešto nisam video ni u filmovima (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen

ludilo

Boška Obradovića nisu pustili u salu, pa nastao HAOS U MLADENOVCU! BELI: Ovako nešto nisam video ni u filmovima (VIDEO)

-SNS, sa druge strane, sve vreme cima ove "spontano okupljene" radnike JP i aktiviste SNS. Ovi u sali se prave blesavi, kao "došli građani, šta ćeš" - prepričava odbornik

Objavljeno:

Lider pokreta "Beli - samo jako", Beli Preletačević, objavio je na svom profilu na Tviteru da je juče zabranjeno poslanicima Dveri, Bošku Obradoviću i Srđanu Nogo da prisustvuju sednici Skupštine Mladenovca koja je bila otvorena za javnost.

foto: Reuters

- Iz SNS Mladenovac su doveli zaposlene iz javnih preduzeća da urlaju i spreče poslanike da prisustvuju sednici. U radno vreme. Satima - tvrdi Beli.

- Ispred sale je bila gužva, rasprava, galama.. Odbornici nisu mogli da rade, da izađu i sale. Više puta smo zvali policiju koja nije dolazila - tvrdi on na Tviteru.

Naša odbornica je gurana, udarana, sprečena da izađe. Nije povređena - kaže Preletačević.

- Pojavila se i izjava SNS da su Dverjani udarili našu odbornicu pesnicom. Neistina! Naša odbornica Jovana je u jednom trenutku krenula iz sale i jedini put je kroz tu masu, pa su je gurali svi živi - kaže u pisanom saopštenju odbornik "Beli-Samo jako", Branislav Sjeran.

On kaže da je sednica dva puta prekidana zbog buke, a i kad nije bila prekinuta, nije moglo da se radi.

- Boško Obradović je tražio da prisustvuje sednici i da održi konferenciju za novinare. Ovi su urlali sve vreme. Pitali smo ga da bude veći covek i da se pomeri ispred hola i opušteno nastavi da bismo mi mogli da čujemo isša na sednici, ali nije hteo - dodaje Sjeran.

-SNS, sa druge strane, sve vreme cima ove "spontano okupljene" radnike JP i aktiviste SNS. Ovi u sali se prave blesavi, kao "došli građani, šta ćeš" - prepričava odbornik.

Snimak haosa objavio je i pokret Dveri na svom Fejsbuku.

- Svašta sam video, ali ovo ni u filmovima - zaključio je Beli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.