HAJKA JE TO ŠTO VI RADITE, PRIČATE DA JE NEKO PRAO PARE, A NEMATE DOKAZE! Varničilo između Vučića i Brankice Stanković! (VIDEO)
Foto: printscreen/insajder

vruća debata

HAJKA JE TO ŠTO VI RADITE, PRIČATE DA JE NEKO PRAO PARE, A NEMATE DOKAZE! Varničilo između Vučića i Brankice Stanković! (VIDEO)

Predsednik Srbije dao je vrlo zanimljiv intervju

Objavljeno:

Novinarka i autorka emisije Insajder Brankica Stanković sutra veče vodiće, ako je suditi po tizeru koji je postavljen na Jutjub kanal Insajdera pravu debatu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Ja nemam problem sa tim da me hiljadu puta prekinete, a izračunajte posle emisije koliko ste me puta prekinuli - rekao joj je Vučić, i nastavio da priča o ministru odbrane Aleksandru Vulinu, koji je poslednjih mesec dana glavna tema zbog sporne kupovine stana, i "pozajmice od tetke iz Kanade".

- On se pozivao na tetkin kauč, gde si baš našao tetku, on mi je rekao da je rekao istinu - pričao je Vučić, dok ga je Stankovićeva prekidala pitanjem "znači ni vi ne verujete u tu priču", na šta je Vučić odgovorio "ja vam govorim kako je tekao moj i njegov razgovor, ja imam poverenja u njegov rad".

foto: printscreen/insajder

- Kakve veze ima da li vi imate poverenja? Niste vi tužilac, sudija - oštra je Stankovićeva.

- Pa nisam, ja vam kažem, tužilac nek uradi svoj posao - nastavio je Vučić, i dodao je da hajka "šta vi radite sa drugima, pa govorite da je neko prao pare, a da za to nemate nijedan dokaz, nijednu presudu".

Međutim, Stankovićeva mu na ovu konstataciju nije ostala dužna, pa je odmah, bez dlake na jeziku odgovorila.

- E, sada ne mogu da vas pustim da na tome ostane, zato što je ovo Agencija za borbu protiv korupcije prijavila Višem tužilaštvu...za predizbornu kampanju 2014. godine - rekla je ona.

- I?- pitao je Vučić?

foto: printscreen/insajder

- Pa šta pitate mene i? Smeta mi zato što ne znam šta je vaša ideja - rekla je Brankica, na šta je od predsednika Srbije dobila pitanje "Šta vas briga šta je moja ideja?"

- Je l vi hoćete da mediji nestanu - nastavila je Stankovićeva, na šta je Vučić odgovorio da neće da nestanu, nego da budu bogatiji.

- Ne možete na osnovu nečega što sam iznela neke činjenice meni da kažete da sam ja vaš politički protivnik - rekla mu je Stankovićeva, dok je Vučić konstatovao da nije iznela činjenice nego sud.

- Koji sud? Na osnovu činjenica..Ja sam samo rekla obećavali ste nešto što niste ispunili - rekla je Brankica.

Predsednik Srbije je onda rekao da svako kada izgubi u otvorenoj utakmici argumenata onda krene "tvoj brat, tvoj onaj".

- Šta s mojim bratom? Izvolte - pitao je Stankovićevu.

- Svako ko postavi neko pitanje odmah je proglašen kao neko ko ne voli ovu državu. Odakle vama ideja da mi ne volimo ovu državu - pitala ga je Brankica.

- Nije tačno. Ja nisam rekao da vi ne volite ovu državu, ne bih bio ovde - završio je Vučić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.