MAJA GOJKOVIĆ JE NASRNULA NA MENE, A ONDA I ČLAN OBEZBEĐENJA: Marija Janjušević iz Dveri priča o INCIDENTU U SKUPŠTINI SRBIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Espreso.co.rs

do detalja!

MAJA GOJKOVIĆ JE NASRNULA NA MENE, A ONDA I ČLAN OBEZBEĐENJA: Marija Janjušević iz Dveri priča o INCIDENTU U SKUPŠTINI SRBIJE! (VIDEO)

Ona je dodala kako je na nju nasrnuo i član obezbeđenja kako bi joj oteo telefon...

Objavljeno:

Nakon incidenta u kojem je Maja Gojković kako kaže ponosno izgurala lidera Dveri, Boška Obradovića, ali i svemu što je tome prethodilo, oglasila se i Marija Janjušević iz Dveri koja je posvedočila o napadu Maje Gojković na nju.

Pogledajte video:

INCIDENT U SKUPŠTINI! Boško Obradović pokušao da uđe kod Maje Gojković, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

- Stajali smo kod vrata, a ona je sedela za svojim stolom u drugom uglu. Boško Obradović jeste bio veoma oštar sa svojim pitanjima i mi smo prosto trazili napismeno zbog cega je udaljen sa sednice na 20 dana. Ja sam se trudila da sve zabeležim, jer smo do sada doživljavali mnogo kleveta. Uporno pokusavaju da nas upakuju u neki model nasilja, a mi se samo borimo istinom, rekla je Marija.

MAJA GOJKOVIĆ FIZIČKI IZGURALA POSLANIKE DVERI IZ SKUPŠTINE: Ponosna sam na to! (VIDEO)

Ona je dodala kako je na nju nasrnuo i član obezbeđenja kako bi joj oteo telefon.

- Maja Gojković je ulazila, izlazila, pretpostavljam da se konsultovala i na kraju je krenula da me gura preko leđa grubo i govorila je "Izlazite napolje, ja ću vas da izbacim". Ja sam se trudila maksimalno da moje kolege budu što je dalje moguce od nje fizicki, pa sam stala ispred nje. Bukvalno me je žena fizički izgurala. To je snimljeno, ali dok ona sedi tu gde sedi mi nećemo dobiti te snimke. Strašno me nervira selektivna borba protiv nasilja nad ženama. Ja sam žena i ja to necu dozvoliti - završava Marija Janjušević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.