VUČIĆ O IZBORIMA: Ako opoziciji prija da gubi svake godine, možda im ispunimo želju!
Foto: Fonet

žarke želje

VUČIĆ O IZBORIMA: Ako opoziciji prija da gubi svake godine, možda im ispunimo želju!

- Samo nemojte da plačete da je neko pokrao izbore, jer ste nesposobni da dobijete poverenje naroda - rekao je Vučić.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su mogući vanredni parlamentarni izbori, ako ih opozicija "žarko bude želela", ali je pozvao političke protivnike da još jednom razmisle o tome da li im se na izbore ide ili ne.

Toma Nikolić nije došao na rođendan SNS, a evo šta je VUČIĆ kazao na to!

- Da ne bude da smo ih terali bez potrebe. Neka razmisle još jednom da li ih žele ili ne. Ako ih dovoljno žarko budu želeli, možda ih i dobiju, samo nemoj posle da plaču ili kukaju kako je Sveti Petar kriv što su izbore izgubili ili ne znam šta im se dogodilo - rekao je Vučić.

On je, u Pančevu odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše pozive opozicije na izbore za parlament, poručio da je od ključnog značaja da razmišljamo kuda ide Srbija i da radimo dobre stvari, kako bismo mogli, kao sada, da se pohvalimo da u osam meseci imamo 1,6 milijardi evra direktnih stranih investicija, što je za 8,3 odsto više nego što je bilo prošle godine.

To su, podvukao je, stvari o kojima treba da razgovaraju, jer je to naša budućnost.

- Ali, ako misle da svake godine treba da dožive poraz, ako se bolje osećaju, OK, nemam ništa protiv toga - rekao je Vučić, ali i poručio da neće popustiti ni pred čijom agresivnošću ili zato što neko vređa svakog dana, omalovažava...

foto: Fonet

- Zato što je neko rekao - mi smo pametni, a to što ne znamo ko je Uroš Predić ili Milutin Milanković - nema veze, to što smo bili gori đaci i studenti od Vučića - nema veze, mi ćemo da kažemo da smo pametni, jer umemo u 140 karaktera da se izrazimo, a ti to retko koristiš... - rekao je Vučić.

Kako je rekao, ako je to sve što opozicija zna i ako je to razlog, onda nema izbora, ali ako žarko žele da pobede, nude bolji program i uvereni su da će pobediti - možda i dobiju izbore.

- Samo nemojte da plačete da je neko pokrao izbore, jer ste nesposobni da dobijete poverenje naroda, jer građani neće da glasaju za one koji su kradljivci, nesposobni i ne govore istnu. A svaki dan laž do laži... Ne možete da ostvarite dobar rezultat - rekao je Vučić.

A, valjda su juče nešto naučili iz izbora na KiM, zapitao se i dodao:

- Na njihovom mestu iz tih izbora bih mnogo naučio, kao što i imi imamo da naučimo - zaključio je Vučić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.