Brnabić o aferi Vulinova tetka: Svejedno mi je, besmisleno je da se uvek o tome govori
Foto: Beta

nije svejedno!

Brnabić o aferi Vulinova tetka: Svejedno mi je, besmisleno je da se uvek o tome govori

Predsednica Vlade Srbije dodala je da je "potpuno besmisleno" da se na svakom događaju kom ona prisustvuje ponovo govori o tom slučaju

Objavljeno: 15:49h

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da joj je "svejedno" ukoliko slučaj porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan nanosi štetu Vladi koju ona vodi.

"Ne znam šta sve može da nanese štetu Vladi. Čujem i osnovane i neosnovane optužbe. Sve može da nanese štetu Vladi, ali se ne obazirem na to. Sve mi je jedno, najiskrenije, sve mi je jedno. Dok god imamo rezultat, dok god možemo da podržimo ovakve projekte, sve mi je jedno. Neka nanosi štetu Vladi, na kraju krajeva, građani Srbije će odlučiti o tome da li smo imali rezultat ili nismo", poručila je Brnabić.

Predsednica Vlade Srbije dodala je da je "potpuno besmisleno" da se na svakom događaju kom ona prisustvuje ponovo govori o tom slučaju i ponovila svoj poziv institucijama da slučaj Vulinovog stana ponovo otvore i istraže, i da će "svako odgovarati za ono što ne može da dokaže".

Da podsetimo, kada nije mogao da objasni odakle mu preko 200.000 evra za luksuzni stan na Zvezdari, ministar Vulin je kazao da mu je novac pozajmila "ženina tetka iz Kanade". Ovo već danima pravi buru u Srbiji.

VULIN O SLUČAJU TETKE IZ KANADE: Kajem se što sam rekao istinu!

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.