OVO JE POBEDA SVIH NAS, OVO JE POBEDA SRBIJE! Ana Brnabić smenjuje Vulina, a na njegovo mesto dolazi... (FOTO)
Foto: Fonet

konačno!

OVO JE POBEDA SVIH NAS, OVO JE POBEDA SRBIJE! Ana Brnabić smenjuje Vulina, a na njegovo mesto dolazi... (FOTO)

Koštala ga "tetka iz Kanade"

Objavljeno: 09:58h

Ana Brnabić uskoro će pokrenuti smenu Aleksandra Vulina sa mesta ministra odbrane posle brojnih afera u javnosti, saznaje ekskluzivno Kurir!

Novi ministar odbrane biće Marija Obradović, visoki funkcioner SNS iz Kraljeva i predsednica Skupštinskog odbora za bezbednost.

foto: B92 printscreen

Vulinovo ime se bezmalo godinu dana pominje u aferama, od zloupotrebe fondova za ratne vojne invalide u prethodnom ministarstvu do afere kupovine stana, kada je izjavio da je 23 puta išao kod tetke u Kanadu po novac.

KAKO OPRATI PARE PREKO TETKE IZ KANADE? Moguće je, pitajte ovu osobu!

Trenutno, Vulin u Moskvi u tajnosti lobira kod Rusa da ga zaštite, jer navodno iza njegove smene stoji administracija SAD. Sa druge strane, izbor Obradovićke ublažiće posledice Vulinovih afera, a aktuelnom režimu omogućava da se narodu servira priča da "će Srbija po prvi put u istoriji imati ženu ministra odbrane", što će dobrodoći pred skorašnje izbore u Beogradu.

Inače, proteklih dana sprovedena je "tiha čistka" Vulinovih kadrova u Ministarstvu za socijalna pitanja koje vodi Zoran Đorđević. Smenjeno je na desetine direktora gerantoloških centara, funkcionera ministarstva koji su u Vulinovoj stranci, što ide u prilog tezi da je doskorašnji saradnik u nemilosti jačeg koalicionog partnera u Vladi Srbije.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.