KRATKA, ALI JASNA PORUKA: Vučić čestitao Angeli Merkel na izbornim rezultatima!
Foto: Vlada Srbije

podrška srbije

KRATKA, ALI JASNA PORUKA: Vučić čestitao Angeli Merkel na izbornim rezultatima!

Prema rezultatima izlaznih anketa na izborima u Nemačkoj savez partija CDU/CSU kancelarke Merkel osvojio je najviše glasova, oko 32,5 odsto

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na rezultatima koje je ostvarila na parlamentarnim izborima.

"Srbija će ostati pravi partner i saveznik Nemačke u nastojanjima da očuva principe demokratije, kao i stabilnost i bezbednost svih građana Evrope", navodi se u čestitki predsednika Srbije.

"Veliki lideri poznaju se po svojim delima, koja su rezultat marljivosti, odanosti i posvećenosti poslu kojim se bave. Podržani od strane onih koji su im odani i u teškim trenucima, postaju jači i još odlučniji da osvoje bitku za napredak i prosperitet", naveo je on.

Vučić je dodao da je Merkel još jednom pokazala "čeličnu odlučnost da vodi svoju zemlju i građane na putu ka boljoj i svetlijoj budućnosti".

Prema rezultatima izlaznih anketa na izborima u Nemačkoj savez partija CDU/CSU kancelarke Merkel osvojio je najviše glasova, oko 32,5 odsto.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.