OVA LEPOTICA ČUVA LEĐA PREMIJERKI! Ana Brnabić pod zaštitom agentkinje BIA! (FOTO)
Foto: Reuters

obezbeđenje za poželeti

OVA LEPOTICA ČUVA LEĐA PREMIJERKI! Ana Brnabić pod zaštitom agentkinje BIA! (FOTO)

Ona je na svakom događaju s Brnabićevom

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić definitivno ima najlepše obezbeđenje od svih ministara u Vladi, ali i od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sa njom je na svakom događaju ista ženska osoba, za koju se u medijima govori da je agentica BIA. I veoma je atraktivna.

foto: Fonet

Iako je netipično za balkanske uslove da u ličnom obezbeđenju najviših državnika budu žene, Brnabićeva je još jednom srušila stereotipe.

foto: Reuter

Tako se na Paradi ponosa, na kojoj je tradicionalno bila i premijerka Ana Brnabić, kao njeno obezbeđenje pojavila i ona. Međutim, to nije prvi događaj gde je zapažena, jer je na skoro svim javnim događajima na koje ide Ana Brnabić uglavnom pored nje. Zato je i logično da je na skoro svim fotografijama.

Ona je uvek na dva metra od premijerke, diskretno posmatra okolinu, prati svaki korak premijerke ali i daje instrukcije protokolu i ostalim članovima obezbeđenja. Sudeći po svim ovim reakcijama, ona ne prepušta ništa slučaju, stalno je na oprezu da može da reaguje u svakom trenutku.

foto: EPA

Na otvaranju tradicionalne manifestacije 60. Dani berbe grožđa u Vršcu kojem je prisustvovala Brnabićeva bila je ona i takođe se nije odvajala od premijerka, na dočeku aviona, novouspostavljene avionske linije između Pekinga i Beograda takođe je bila uz Brbabićevu, u Lučanima u poseti fabrici namenske industrije "Milan Blagojević", i gradilištu na nasipu "Bjelica", takođe, na prezentaciji pilot projekta eProsveta i eDnevnik koje uvode digitalizaciju u obrazovanje takođe.

foto: Beta

Kada se otvarao startapcentra na Elektronskom fakultetu u Nišu bila je tik uz premijerku, na konferenciji za novinare povodom početka multidisciplinarnog projekta Karavan igre u Nišu takođe...

foto: EPA

Izgleda da je premijerka zaista našla odgovarajuće obezbeđenje, koje joj najviše prija. Iz BIA su za portal "Ozonpress" rekli za ne postoji nikakav poseban razlog zašto je uz premijerku žena.

foto: Beta

- Recimo da je u pitanju rodna ravnopravnost i da se vodi računa o zastupljenosti oba pola kada je obezbeđenje najviših državnih zvaničnika u pitanju – naveo je sagovornik iz BIA.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.