POJEO VUK I MAGARCA I BETONSKE CIPELE: Skandalozne pretnje naprednjaka Labana pale u zaborav!
Foto: Youtube printscreen

srbijo, stidi se

POJEO VUK I MAGARCA I BETONSKE CIPELE: Skandalozne pretnje naprednjaka Labana pale u zaborav!

Laban je brutalno vređao Polovinu

Objavljeno: 15:12h

Pre dve nedelje kao bomba je odjeknula vest da je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban brutalno vređao, psovao i psihički maltretirao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu. Audio snimak koji je "Espreso" prvi objavio pokazao je stranu naprednjačkog funkcionera, koju teško da može da opravda i razume bilo koji normalan čovek.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

VLADIMIR JE PRETUČEN U PRISUSTVU GRADONAČELNIKA LABANA! Oglasila se porodica profesora Polovine, TRAŽE PRAVDU!

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

U petnaestominutnom audio snimku usledilo je brutalno psihičko maltretiranje Vladimira Polovine od strane "čupača grkljana" Bogdana Labana, a onda i šamaranje od strane predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901" Spasoja Vujovića.

- Oko ću ti izvaditi, je*em li ti mater bezobraznu, kao pi*ku ću te namestiti, još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva - samo su neke od vulgarnih i primitivnih pretnji koje je gradonačelnik Subotice uputio Polovini.

Posle strašnih uvreda i pretnji došlo je na red i šamaranje. Na snimku se čulo "Šta glumiš ti, a, šta glumiš ti", a zatim i zvuk šamaranja, jednom, pa drugi put, kao i "Majmunčino jedna, glumiš mangupa". Za ove reči i šamare bio je zadužen Vujović, naravno, uz prisustvo gradonačelnika Labana.

foto: Printscreen / Youtube

Svi mediji brujali su o ovom skandalu naprednjačkog funkcionera, pisali danima o skandaloznom ponašanju, političke stranke pozivale su Labana da podnese ostavku, Srpsku naprednu stranku da reaguje i smeni svog čoveka koji je na čelu Subotice, ali, reakcije nije bilo.

Tačnije, ako izuzmemo rečenice "potrebno je sagledati obe strane" i "treba utvrditi kako je došlo do prejake i neprimerene Labanove reakcije" koje je izrekao član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović, i saopštenje SNS da je "ovaj čin, iako neopravdan, nastao nakon što su pokušavali da ga primoraju da krade isti oni koje danas štite lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković i Demokratska stranka", drugih sankcija, ni priče o ovom nemilom događaju nije bilo.

Sudeći po (ne) reakciji vladajuće koalicije, izgleda da će ovo skandalozno ponašanje gradonačelnika Subotice pasti u zaborav, "iskočiće" neka nova afera koja će da skrene pažnju sa ovog incidenta, pa će kao i za većinu spornih situacija koje dolaze iz redova vladajuće koalicije u Srbiji biti vezana izreka "pojeo vuk magarca".

Poslušajte kako Laban vređa Polovinu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.