NIKOLIĆ: Ne volim Ivicu Dačića, ali sam na njegovoj strani!

PODRŠKA OD PREDSEDNIKA

NIKOLIĆ: Ne volim Ivicu Dačića, ali sam na njegovoj strani!

Predsednik Srbije, povodom objavljivanja snimaka susreta Ivice Dačića s Rodoljubom Radulovićem, izjavio da je, sve dok Dačića osuđuje javnost, "nekako na njegovoj strani"
Objavljeno: 16:33h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom objavljivanja snimka Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem, izjavio je da nije dobro kada takvi materijali procure u javnost i da time treba da se bavi istraga. - Ne bih voleo da se to bilo kome desi - rekao je Nikolić za Sputnjik. Predsednik Srbije je rekao da bi se pridružio onima koji osuđuju Dačića da je to deo sudskog postupka u kome bi se dokazala njegova krivica i da je osuđen, ali da je sve dotle dok ga osuđuje javnost "nekako na njegovoj strani". Nikolić ističe da nikad nije učestvovao u takvim stvarima i da ne voli da se tako nešto dešava bilo kome.

Tomislav Nikolić
Nikolić je rekao da Dačić ne pripada političkoj stranci koju voli i da voli samo SNS, te da bi sa te strane mogao da kaže da je to dobro i da će mu propasti stranka, ali da ne može jer je u pitanju čovek, porodica i drugi ljudi iz njegove stranke. - Ne mogu da kažem da volim Ivicu Dačića, ja ga i ne mrzim, nemam razloga, zašto bih ga voleo, ali ne bih voleo da se to bilo kome desi. Ovo nije napad na njega zbog nekog poluživota, nemorala, ovo je nešto što treba da radi ozbiljna država, policijska istraga, to nije za javnost. Kad to procuri u javnost onda je čovek već osuđen. Sad cela Srbija verovatno misli - pa vidiš ti ovo - rekao je Nikolić. Predsednik Srbije je upitao i šta ako Dačić nije znao sa kime razgovara i da je i to moguće. - Veoma je moguće da nije znao sa kim razgovara. Možda vi danas razgovarate sa nekim čovekom za kog bi kroz dve-tri godine moglo da se ustanovi da se danas bavio prodajem droge, oružja, a da vi o tome ništa ne znate i da se pojavi u društvu i da vas neko snima - naveo je predsednik Srbije podsetivši da je i lično često bio meta "najodvratnijih napada" usmerenih na njegovu porodicu ili na funkciju koju obavlja. (M. J. / Izvor: Fonet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.