SRAMOTA! Direktor Puteva Srbije Drobnjak upravo je dao NAJGLUPLJU IZJAVU GODINE, i to o SRPSKOJ DECI
Foto: Fonet

ma da li je moguće?

SRAMOTA! Direktor Puteva Srbije Drobnjak upravo je dao NAJGLUPLJU IZJAVU GODINE, i to o SRPSKOJ DECI

Vučić mu je poručio da polazi verovatno od sebe i da bi deca trebalo da imaju teoriju i praksu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa učenicima Tehničke škole u Majdanpeku, koja je zajedno sa Gimnazijom "Mile Arsenijević Bandera" smeštena u renoviranoj zgradi, rekao da im znanje niko ne može oduzeti.

Vučić je učenicima četvrtog razreda Tehničke škole, ekonomski smer, rekao da je država uložila 1,2 miliona evra u zgradu škole. Uz to, predsednik im je poručio da izaberu sami šta će da studiraju.

Kaže da je čuo u Engleskoj da 40 odsto motivacija učenika može biti veća kada je škola lepo opremljena i kada uče iz kvalitetnih udžbenika.

Rekao je mladima da razmišljaju kako mogu da doprinesu društvu i dodao da su obično najbolja rešenja ona koja zahtevaju mnogo truda i rada, a ne laka.

foto: fonet

Na zgradi u kojoj se nalaze obe škole, urađena je fasada, zamenjena kompletna stolarija, nabavljena nova oprema i inventar, a zamenjen je i sistem grejanja pa će se učenici ubuduće, umesto na mazut, grejati na pelet.

U holu škole postavljena je izložba fotografija koja prikazuje kako je škola izgledala ranije.

Obe škole pohađa ukupno oko 400 učenika. Prilikom posete škole, predsednik Aleksandar Vučić seo je u zadnju klupu dok je razgovarao sa učenicima.

Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, koji je, takođe, posetio školu u Majdanpeku, rekao je da deca ne bi trebalo mnogo da čitaju, već više da imaju praksu.

foto: Fonet

Ipak, predsesnik mu na to nije ostao dužan. Vučić mu je poručio da polazi verovatno od sebe i da bi deca trebalo da imaju teoriju i praksu.

Pošto je Drobnjak posle toga seo pored njega, Vučić je ustao, i u šali, rekao da je "uvek bežao od takvih". Vučić je kasnije obišao fiskulturnu salu, gde je odigrao stoni tenis sa đacima.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.