NEUNIŠTIVI GAŠIĆ! Smenjen je s mesta ministra odbrane, postao šef BIA, a sad mu Vulin dodeljuje specijalne počasti! (FOTO)
Foto: Ministarstvo odbrane

BESRAMNO

NEUNIŠTIVI GAŠIĆ! Smenjen je s mesta ministra odbrane, postao šef BIA, a sad mu Vulin dodeljuje specijalne počasti! (FOTO)

Muzej vazduhoplovstva – Beograd biće od 1. januara naredne godine u vlasništvu Republike Srbije, a njime će rukovoditi Ministarstvo odbrane

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je danas Specijalnu zahvalnicu Ministarstva odbrane direktoru Bezbednosno-informativne agencije Bratislavu Gašiću za njegov lični doprinos i angažovanje, koji su kako je rekao, doveli do prenosa osnivačkih prava i obaveza Muzeja vazduhoplovstva – Beograd na Republiku Srbiju.

- U Muzeju se nalazi istinsko bogatstvo, on je izuzetan spomenik istorije koji se više decenija nalazio u nerešenom statusu. Ugovorom o prenosu osnivačkih prava, potpisanom 15. marta ove godine sa ovlašćenim predstavnicima osnivača nekadašnjeg Muzeja jugoslovenskog vazduhoplovstva, stvoreni su uslovi da ta institucija postane vlasništvo Republike Srbije. Ovim priznanjem želimo da se zahvalimo Bratislavu Gašiću na njegovom trudu i viziji koji su do toga doveli. Ministarstvo odbrane će se u budućnosti starati da se muzejsko blago sačuva za generacije koje dolaze - rekao je ministar Vulin.

foto: Ministarstvo odbrane

Muzej vazduhoplovstva – Beograd biće od 1. januara naredne godine u vlasništvu Republike Srbije, a njime će rukovoditi Ministarstvo odbrane.

Valja podsetiti da je visoki funkcioner Srpske napredne stranke Bratislav Gašić, nekadašnji ministar odbrane, sa tog mesta smenjen jer je novinarki B92 rekao da "voli novinarke koje lako kleknu". I uprskoj seksističkoj izjavi, on je sada povi čovek BIA.

A sada je stigla je i zahvalnica za doprinos...

foto: Ministarstvo odbrane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.