Saopštenje Mirka Bajića!
Foto: http://www.gradsubotica.co.rs

osuda za pretnje

Saopštenje Mirka Bajića!

Nakon skandala čiji je vinovnik gradonačelnik Subotice Bogdan Laban koji je pretio smrću profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovina oglasio se i predsednik Saveza bačkih Bunjevaca

Objavljeno:

U ime Saveza bačkih Bunjevaca, koalicionog partnera Srpske Napredne Stranke, osuđujem verbalni istup gradonačelnika Bogdana Labana i ograđujem se od iznetih pretnji.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Očigledno je da Bogdan Laban nije uspeo da savlada emocije i dozvolio je sebi apsolutno neprimeren način da iskaže gnev na provokacije kojima je bio izložen.

Ukazujem, međutim, i na drugu stranu ove crne medalje naše stvarnosti: i sam sam, nebrojeno puta, bio izložen klevetama i uvredama, na račun porodice, a naročito na ličnoj i nacionalnoj osnovi, najčešće od anonimnih likova sa pseudonimima na portalima nekih medija i na društvanim mrežama.

Kada sam se jednom obratio i policiji da me zaštiti, smejali su se, a mediji koji su to objavljivali su radi broja poseta sajtu ignorisali moje molbe. Ovakve će se stvari događati dokle god razni likovi mogu javno iznositi klevete i uvrede na račun javnih ličnosti, a bez ikakvih posledica.

Time ne opravdavam postupak Bogdana Labana, jer je morao, kao javna ličnost i funkcioner na mestu gradonačelnika, imati snage da se odupre emocijama i da ne nastupi na način kako je to nažalost učinio.

Predsednik Saveza bačkih Bunjevaca

Mirko Bajić

(Espreso.co.rs / Grad Subotica. co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.