ZAMENICA GRADONAČELNIKA SUBOTICE SE DISTANCIRALA OD LABANA: Horvat zapanjena ponašanjem gradonačelnika!
Foto: Prtintscreen

smena

ZAMENICA GRADONAČELNIKA SUBOTICE SE DISTANCIRALA OD LABANA: Horvat zapanjena ponašanjem gradonačelnika!

Ona je rekla da takvo ponašanje nije karakterisalo taj grad u prethodnom periodu

Objavljeno: 15:40h

Gradska organizacija Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) distancirala se od ponašanja gradonačelnika Subotice iz Srpske napredne stranke (SNS) Bogdana Labana i njegovih izjava, izjavila je danas predsednica subotičkog odbora SVM-a Timea Horvat, koja je i zamenica gradonačelnika Subotice. Horvat je za Radio-televiziju Panon (Pannon) iz Subotice kazala da je "zapanjena neprikladnim ponašanjem gradonačelnika" i da takvo ponašanje nije karakterisalo taj grad i njegovo rukovodstvo u proteklom periodu.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Kad su bahatog SNS-ovca pitali da li je šamarao profesora, on se samo NASMEJAO! HAHAHA, TO NEMA VEZE SA MNOM! (VIDEO)

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

"Imajući u vidu da se približava Dan grada, molimo Srpsku naprednu stranku da što pre razjasni situaciju, a nadležne organe da učine nužne korake", rekla je Timea Horvat. Gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS Bogdan Laban potvrdio je danas da je pretio asistenta na Građevinskom fakultetu Vladimiru Polovini da će mu "iščupati grkljan", ali je demantovao optužbe da je tog čoveka i šamarao, i izvinio se zbog "neprimerenog" rečnika koji je koristio. Laban i Polovina sastali su se u subotu u jednom subotičkom hotelu, navodno zbog plakata izlepljenih po celoj Subotici na kojima je pisalo "Bogdane, Bog je ljut".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.