OBRADOVIĆ O PRETNJAMA GRADONAČELNIKA SUBOTICE: SNS je više mafijaška nego politička partija! Svaki grad i opština u Srbiji imaju jednog Labana na čelu SNS!
Foto: Petar Lazović

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OBRADOVIĆ O PRETNJAMA GRADONAČELNIKA SUBOTICE: SNS je više mafijaška nego politička partija! Svaki grad i opština u Srbiji imaju jednog Labana na čelu SNS!

Lider Dveri je rekao da je ovo slika političkih preletača

Objavljeno:

Lider Dveri Boško Obradović prokomentarisao je skandalozno ponašanje gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, i snimak koji je Espreso objavio, a u kojem se čuje ozbiljno maltretiranje, psovanje, ali i šamaranje profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovine.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

REKAO SAM MU DA ĆU MU IŠČUPATI GRKLJAN, ALI TO NIJE PRETNJA SMRĆU! Gradonačelnik Subotice nastavlja da preti: Taj čovek ništa dobro ne zaslužuje! (VIDEO)

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

Obradović je za "Espreso" rekao da je to slika političkih preletača koji su sada spremni na sve kako bi zadržali vlast i privilegije.

- Vučić voli takve jer su ucenjeni i najbolje mu služe. Kada sam govorio da je u pitanju politička mafija i da je SNS više mafijaška nego politička organizacija mnogi su me sumnjičavo gledali. Sada valjda razumeju o čemu sam govorio. Svaki grad i opština u Srbiji imaju jednog Labana na čelu SNS - rekao je Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.