JUGOVIĆ O GRADONAČELNIKU SUBOTICE: Labanov postupak najbolje opisuje ponašanje bahatih naprednjaka!
Foto: Promo

skandalozno ponašanje

JUGOVIĆ O GRADONAČELNIKU SUBOTICE: Labanov postupak najbolje opisuje ponašanje bahatih naprednjaka!

Laban je Polovini pretio da će mu iščupati grkljan

Objavljeno:

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bato Jugović osvrnuo se na sramno ponašanje gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, koji je vređao, psovao i maltretirao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu, koji je čak u njegovom prisustvu i pretučen, i za "Espreso" rekao da ovaj postupak najbolje opisuje ponašanje bahatih naprednjaka.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

REKAO SAM MU DA ĆU MU IŠČUPATI GRKLJAN, ALI TO NIJE PRETNJA SMRĆU! Gradonačelnik Subotice nastavlja da preti: Taj čovek ništa dobro ne zaslužuje! (VIDEO)

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

- Nisu bahati naprednjaci samo nervozni zato što ih čekaju hapšenja posle Vučićevog odlaska s vlasti, već su nervozni što mnoge od njih čeka hapšenje još dok je Vučić na vlasti. Razne Kokeze i Labani će imati priliku u zatvorskim šetnjama da pokažu koliko su opasni momci - rekao je Jugović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.