DA LI JE BAHATI GRADONAČELNIK IZ SNS PRETIO SMRĆU? Evo šta kažu kriminolozi! (AUDIO)
Foto: Youtube printscreen

pretnje ili ne?

DA LI JE BAHATI GRADONAČELNIK IZ SNS PRETIO SMRĆU? Evo šta kažu kriminolozi! (AUDIO)

I dok Dobrivoje Radovanović smatra da su izgovorene rečenice Bogdana Labana ozbiljne pretnje smrću, kriminolog Zlatko Nikolić tvrdi drugačije

Objavljeno: 16:48h

Audio snimak koji je ekskluzivno objavio Espreso.co.rs, a na kojem se može čuti kako prvi čovek Subotice i funkcioner SNS, Bogdan Laban ulazi u verbalni sukob sa profesorom Građevinskog fakulteta, Vladimirom Polovinom, izazvao je veliku pažnju javnosti.

Naime, na snimku se može čuti kako gradonačelnik Laban upućuje pogrdne reči profesoru Polovini, preti mu, ali i nešto nalik zvuku šamara.

REKAO SAM MU DA ĆU MU IŠČUPATI GRKLJAN, ALI TO NIJE PRETNJA SMRĆU! Gradonačelnik Subotice nastavlja da preti: Taj čovek ništa dobro ne zaslužuje! (VIDEO)

Espreso.co.rs je došao do informacija da je do svađe došlo u jednom hotelu u Subotici i da je sve počelo zbog spornih plakata koji su proteklih dana osvanuli u Subotici, na kojima je pisalo "Bogdane, Bog je ljut".

U jednom trenutku Laban je Polovini rekao:

"Iščupaću ti grkljan. Staviću ti beteonske cipele" - što su mnogi okarakterilsali kao ozbiljne pretnje, pa čak i kao pretnje smrću.

Međutim, Laban je nakon potvrde da je do svađe došlo, rekao da "to nisu bile pretnje smrću", već da je bio isprovociran.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

S druge strane, kriminolog Dobrivoje Radovanović u izjavi za Espreso naveo je da se ovakve izjave karakterišu kao pretnje smrću i to sa punim pravom.

- Naravno da su u pitanju pretnje smrću. Pa zna se šta znači kada nekome kažete da će te mu obuti betonske cipele. Time nagoveštavate da ćete tu osobu potopiti, da ne može da ispliva na površinu, do vazduha, dakle - da ćete ga udaviti. Jasno je da su u pitanju ozbiljne pretnje - rekao je Radovanović.

Drugi pak ne dele mišljenje gospodina Dobrivoja.

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

Kriminolog Zlatko Nikolić u razgovoru za naš portal naveo je da su izjave gospodina Labana najverovatnije pretnje "izrečene u afektu".

- Teško da se ovo može smatrati pretnjom smrću. Izraz "betonske cipele" koristio se devedesetih godina među kriminalnim krugovima, pa je bolje pitanje zašto jedan gradonačelnik dozvoljava sebi da tako nešto kaže. Ali, nisu u pitanju pretnje smrću - rekao je Nikolić za Espreso.

Kad su bahatog SNS-ovca pitali da li je šamarao profesora, on se samo NASMEJAO! HAHAHA, TO NEMA VEZE SA MNOM! (VIDEO)

Prvi čovek Subotice se na kraju izvinio građanima tog grada, ali se ponovo dotakao profesora Polovine i dodao da "ne zaslužuje ništa dobro".

TANJA VOJTEHOVSKI ZAPUŠILA USTA SILEDŽIJI BOGDANU LABANU: Ovu njenu poruku dobro će zapamtiti! (FOTO)

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.