Nema milosti za Gašića! Pljušte osude na račun ministra sa uličarskim rečnikom!

džaba mu izvinjenje

Nema milosti za Gašića! Pljušte osude na račun ministra sa uličarskim rečnikom!

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković ocenila je da je obraćanje ministra odbrane novinarki nedopustivo i uvredljivo za sve žene
Objavljeno: 12:03h
Bratislav Gašić baš je uzdrmao je, ali i ujedinio javnost svojom besramnom izjavom "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu" ! Ministar prostak treba da ode! Novinari traže da Gašić bude smenjen! (FOTO) (VIDEO)
novinarki nedopustivo i uvredljivo ne samo za novinarke, nego i za sve žene.
obavezu da se bore protiv rodnih stereotipa žene u srpskom društvu tretiraju s poštovanjem, ravnopravno i bez diskriminatorskih stavova. Bratislav Gašić: Što volim novinarke koje lako kleknu! (VIDEO)
dobro što se ministar ubrzo izvinio da se u govoru i komunikaciji ponašaju pristojno i sa punim uvažavanjem sagovornika. Nezavisno udruženje novinara Srbije koje je saopštilo da postupak ministra odbrane Bratislava Gašića prema novinarki predstavlja vrhunac nepoštovanja novinarske profesije, kao i da ministar zbog ranijih grešaka, pa i kršenja zakona, mora biti smenjen sa te funkcije. Ministra nisu poštedeli ni korisnici društvenih mreža. Tviteraši su osuli paljbu po njemu!
Baš ga nisu štedeli! Realno, i zaslužio je! (S.T.)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.