SPREMNI SU DA UGROZE EGISTENCIJU PORODICA! TO JE ZLOČIN PREMA ONIMA KOJI SE USUDE DA MISLE DRUGAČIJE! Obradović o nezakonitoj blokadi AMG!
Foto: Filip Plavčić

protivzakonito

SPREMNI SU DA UGROZE EGISTENCIJU PORODICA! TO JE ZLOČIN PREMA ONIMA KOJI SE USUDE DA MISLE DRUGAČIJE! Obradović o nezakonitoj blokadi AMG!

Dva meseca traju brutalni i nezapamćeni pritisci režima na AMG

Objavljeno:

„Adrija medija grupa“ već dva meseca se nalazi pod brutalnim i nezapamćenim pritiscima režima, koji su kulminirali nezakonitom blokadom svih računa kompanije AMG, čime su na kriminalan način ugroženi njeno poslovanje i egzistencija oko 800 zaposlenih i 3.500 njihovih članova porodice.

Boško Obradović, lider Dveri za "Espreso" kaže da represalije režima na Adrija medija grupu su dokaz da vladajući režim ne brine za građane Srbije.

GOSPOĐO DIREKTORKA PORESKE UPRAVE, KAD ĆEMO DA DOBIJEMO NAŠU PLATU? Koliko vam treba vremena da uradite svoj posao?

- Njima je samo stalo do vlasti i ni do čega drugog. Spremni su da ugroze egzistenciju čitavih porodica i ljudi koji pošteno rade svoj posao u skladu sa Kodeksom novinara Srbije i uređivačkom politikom svoje medijske kuće. To je svojevrstan zločin prema onima koji se usude da drugačije misle, da argumentovano kritikuju i da slobodno iskažu svoje mišljenje. Nadam se da će brzo doći trenutak kada će pravna država profunkcionisati, a odgovorni za ovaj pritisak na slobodu medija odgovarati pred licem pravde - rekao je Obradović.

foto: Stefan jokić

Protivzakonitu hajku na AMG i Kurir, predvode Dragana Marković, direktorka Poreske uprave Srbije, i Ivana Draganjac, direktorka filijale Stari grad, koje su pristale da budu oružje u ruci Aleksandra Vučića!

Protiv njih dve podnete su krivične prijave!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.