Bitange i princeze: Političari su uvek bili slabi na pevačice. Ovo su najpoznatiji parovi (FOTO)

skoro niko nije opstao

Bitange i princeze: Političari su uvek bili slabi na pevačice. Ovo su najpoznatiji parovi (FOTO)

Svakako najpoznatiji pevačko-politički par na domaćoj javnoj sceni su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS-a. Jedino su oni opstali... Pogledajte ko nije
Objavljeno:

Da su političari slabi na pevačice, to je javna tajna. Ovaj modni trend zaljuljao je srpski brod, i on je prestaje. Neki se skrivaju od očiju javnosti. Neki međutim, uživaju u ljubavi i uporkos kamerama dosadnih paparaca. Svakako najpoznatiji pevačko-politički par na domaćoj javnoj sceni su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS. Pogledajte ih, zar nisu slatki?

Mada, kada mu nema Ane u blizini Mrka se malo smrči...
A Ana.. ona radi ono što najbolje ume.. Kad zapeva "Imam jedan život" šta mislite na koga prvo pomisli?
Ko je Zoran Bašanović? Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke...
Ma ne, ne...nije po tome poznat. To je onaj koji je zaveo naše "luče iz Kasidola"...
Najpoznatiji neženja među političarima, nedavno je stao na ludi kamen. Međutim, devedesetih je bio sa još jednom pevačicom. Da, u pitanju je Gagina najbolja drugarica - Mira Škorić.
Ni Mirina i Gagina vršnjakinja nije gubila vreme. Jasna Milenković Jami svojevremeno je bila u vezi sa trenutnim premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.
Koliko je dugonoga plavuša bila fatalna po crnogorskog premijera, pokazuje i to da je on činio sve da vidi svoju voljenu. Kada je padao sneg, slao je helikoptere i avione po Jami. Eh, koilika je to ljubav bila...
Da je potpuno odlepila za jednim političarem nije krila ni Vesna Zmijanac. Njeno srce osvojio je nekadašnji socijalista i direktor RTS Milorad Vučelić.
Njihova romansa je prekinuta pre nego što je Vučela od nje napravio glumicu, što je i planirao. Kako je i sama rekla, Vesna je tada dotakla "dno života" utapajući tugu u alkoholu. Kako i ne, pa to je bila velika ljubav...
Još jedna velika ljubav koja se završila burno je ona koja se rodila između igračice i pevačice Slađane Delibašić i lidera srpskih republikanaca Nikola Sandulovića.
Posle njihovog raskida, Slađa se potpuno slomila zbog čega je otišla iz zemlje na neko vreme...
Videli smo koje su najpoznatiji ljubavni parovi među političarima i pevačicama. Šta mislte, kada će na pomolu biti neka nova ljubav? I ko će biti novi par koji će zatresti domaću scenu? (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.