VUČIĆ I GAŠIĆ U PAKLENOM PLANU GAŠENJA OPOZICIJE I MEDIJA! Agent BIA otkriva kako agenciju koriste za zloupotrebe! (FOTO)
Foto: KURIR

otkrio ih je!

VUČIĆ I GAŠIĆ U PAKLENOM PLANU GAŠENJA OPOZICIJE I MEDIJA! Agent BIA otkriva kako agenciju koriste za zloupotrebe! (FOTO)

U toku je najgrublja zloupotreba i uzurpiranje državnih resursa od strane Srpske napredne stranke, saznaje Kurir! Agent Bezbednosno-informativne agencije (BIA) ispričao je za naš na koji način SNS, teškom zloupotrebom, koristi BIA i njene agente da bi se obračunali sa neposlušnim medijima i političkim protivnicima!

Objavljeno: 22:07h

- Teraju nas da pratimo i slikamo opoziciju i novinare. Lažiramo izveštaje kako bi nam sud odobrio dalje praćenje, a zatim slike i lažne priče šaljemo režimskim medijima - otkriva za Kurir agent BIA i dodaje.

- Gašić je upregao bukvalno celu BIA da radi u korist SNS i Aleksandra Vučića. Glavni posao agenata nije zaštita države, već praćenje, špijuniranje i zastrašivanje onih koji su protiv režima. Oni koji su dugo ovde kažu da ovako nije bilo ni u vreme Slobodana Miloševića - kaže izvor našeg lista.

Na koji način se BIA koristi za obračun s liderima opozicije i novinarima nezavisnih medija od kako je na čelu stranački vojnik Bratislav Gašić, SAZNAJTE SAMO U SUTRAŠNJEM KURIRU

foto: KURIR

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.