DNO DNA! ĐUKA PLJUJE HUMANITARNU AKCIJU ZA BOLESNU DECU! Šapić mu je odgovorio tako da će ga se i unuci stideti!
Foto: Nebojša mandić / Vladimir Milovanović

opet se bruka

DNO DNA! ĐUKA PLJUJE HUMANITARNU AKCIJU ZA BOLESNU DECU! Šapić mu je odgovorio tako da će ga se i unuci stideti!

Vladimir Đukanović ostavio sraman komentar na Tviteru, a brzo je stigao i odgovor

Objavljeno:

Vladimir Đukanović iz SNS, poznatiji kao Đuka moler, veoma je aktivan na Tviteru. Svako malo Đuka iskoristi priliku da političkim neistomišljenicima uputi neku pogrdnu reč ili im se "suprotstavi" jer su se drznuli da kažu nešto loše za predsednika Srbije.

Svakako, Đukanović spada u red onih "zaštitnički nastrojenih".

Da poslanik SNS više ne bira reči, ni dela pokazuje i njegov tvit upućen Aleksandru Šapiću i humanitarnoj fondaciji Budi human. I dok je zdravstvena briga i zaštita pacijenata u Srbiji u alarmantnom stanju, građani više poverenja imaju jedni u druge i svoju empatiju, te zato bolesnu decu leče SMS porukama, gospodin Đukanović našao je za shodno da komentariše kako predsednik opštine Novi Beograd sve radi smišljeno zarad rezultata na predstojećim lokalnim izborima.

Fondacija Budi human poslala je poruke građanima gde ih obaveštava na koji način mogu pomoći bolesnim mališanima, ali i odraslima na mesečnom nivou. To je novina koja do sad nije postojala. Ona znači da mesečno izdvajate 200 dinara za sve korisnike ove pomoći, i naravno reč je o dobrovoljnoj opciji.

Komentar Vladimira Đukanovića na pomoć pri lečenju bolesne dece bio je sledeći:

- Ovo je baš jadno. Znači, suština je da se stavi do znanja da Šapić stoji iza lečenja dece radi svoje kampanje u Beogradu. Užas!

Aleksandar Šapić je za Espreso.co.rs prokomentarisao ovaj komentar Vladimira Đukanovića i objasnio zbog čega je građanima stigao SMS te sadržine.

- Pre svega, ta poruka je novina. Dugo smo radili na tome, trebalo je sve srediti sa operaterima. Mesečna uplata građana koji žele da pomognu lečenju dece, do sad nije postojala. Iskreno, nije mi najjasniji komentar gospodina Đukanovića. Šta je želeo ovime da kaže? Pa u svakoj poruci fondacije Budi human piše moje ime, jer je to puno ima fondacije. Možda gospodin Đukanović nikada nije za ove četiri godine koliko Fondacija postoji, poslao poruku, pa nije ni upućen.

Čini se da gospodin Đukanović zaista nije razumeo na koji način funkioniše lečenje dece SMS porukama, te je umislio "teoriju zavere".

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.