VUKADINOVIĆ O PRETNJAMA ALEKSANDRU RODIĆU: Vučić progoni neistomišljenike! Atmosfera je na ivici sukoba!
Foto: Fonet

dogorelo do nokata

VUKADINOVIĆ O PRETNJAMA ALEKSANDRU RODIĆU: Vučić progoni neistomišljenike! Atmosfera je na ivici sukoba!

- To su više nego ozbiljne pretnje, naročito što to nije prvi slučaj - kaže urednik NSPM

Objavljeno:

Đorđe Vukadinović, urednik NSPM, povodom stravičnih pretnji upućenih predsedniku Adria media group Aleksandru Rodiću, novinarima i urednicima Kurira, kaže da se radi o ozbiljnim pretnjama. - To su više nego ozbiljne pretnje, naročito što to nije prvi slučaj. Bez obzira ako Tužilaštvo i ovaj put prećuti ili kao krivca označi neuračunljivog pojedinca, sve to je posledica delovanja vlasti SNS i Aleksandra Vučića, koja vodi hajku i progoni neistomišljenike. Atmosfera je na ivici usijanja i sukoba. Svaki glas koji štrči demonizuju - kaže Vukadinović

Podsetimo, posle dvomesečne hajke na Aleksandra Rodića i „Adrija medija grupu“ (AMG), koju sprovode mediji pod kontrolom Aleksandra Vučića, visoki državni funkcioneri i funkcioneri SNS, a tokom koje se koriste najstrašnije izmišljotine i govor mržnje, na Kurirov portal stigle su nove pretnje ubistvom upućene predsedniku AMG.

„Halo, Rodiću... Doći ću tamo u redakciju i ubiću te u ime Alekse Vučića. Jesi me čuo? A i sve vas u redakciji ću umlatiti čekićem!“, navodi se u poruci - komentaru koji je poslat na sajt Kurira. Ovakva pretnja ubistvom, zbog koje je advokatski tim AMG podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica, samo je posledica hajke Pinka, Informera i Srpskog telegrafa, kao i ministara i funkcionera SNS, u kojoj se Aleksandar Rodić svakodnevno naziva „ustašom“ ili „šiptarskim plaćenikom“.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.