MALI UDARIO KONTRU VUČIĆU! Gradonačelnik kog je žena optužila za NASILJE U PORODICI uvodi obezbeđenje ispred centara za socijalni rad!
Foto: Dragana Udovičić

posle trostrukog ubistva

MALI UDARIO KONTRU VUČIĆU! Gradonačelnik kog je žena optužila za NASILJE U PORODICI uvodi obezbeđenje ispred centara za socijalni rad!

Gradonačelnik je pohvalio pripadnike Komunalne policije

Objavljeno:

Siniša Mali je izrazio najdublje žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče dogodio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali dao je nalog da se hitno sprovedu aktivnosti na uvođenju dodatnih mera obezbeđenja u svim odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju grada Beograda, on je to učinio imajući u vidu da su centri za socijalni rad u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava. Mali je izrazio najdublje žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče dogodio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici i istakao da su najbitniji bezbednost zaposlenih i građana koji dolaze u odeljenja Centra za socijalni rad.

Gradonačelnik je pohvalio pripadnike Komunalne policije, koji su se odmah našli na licu mesta i sprečili još veću tragediju. U saopštenju se navodi i da grad Beograd redovno obezbeđuje materijalna sredstva za nesmetano funkcionisanje Gradskog centra za socijalni rad, uključujući i sredstva za fizičko obezbeđenje objekata odeljenja tog centra na svih 17 gradskih opština.

Podsećamo, Marija Mali prošle godine je podnela krivičnu prijavu protiv svog supruga, gradonačelnika Beograda Siniše Malog, optuživši ga za nasilje u porodici. U prijavi od prošle godine, ona je opisala šta se u stanu u kom živi sa decom na Zvezdari dogodilo, tvrdeći da je umalo teško povređena. Ona je tada ispričala da je njen suprug "grubo uhvatio za vrat" pokušavajući da je izvuče iz stana da bi je tukao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.