U ČAČAK UPALI BATINAŠI SNS, a tu je i policija u civilu! PLJUŠTE PSOVKE I UVREDE, sednica opet prekinuta!
Foto: Beta

opet je burno

U ČAČAK UPALI BATINAŠI SNS, a tu je i policija u civilu! PLJUŠTE PSOVKE I UVREDE, sednica opet prekinuta!

Tenzija u Čačku ne jenjava

Objavljeno: 12:33h

Skupštinske sednice u Čačku već nekoliko dana ne mogu normalno da se održe, već ih prati mnoštvo incidenata. Pre dva dana počele su svađe, prekidi sednice, da bi juče situacija kulminirala, i došlo je do fizičkog obračuna.

Iako je juče u Čačku bilo veoma burno, očigledno da fizičkom i verbalnom nasilju nije došao kraj jer je danas opet sednica prekinuta i u salu je uletelo nekoliko batinaša Srpske napredne stranke.

Boško Obradović o incidentu u Čačku: SNS je bahata i nasilnička vlast koja pokušava da uguši poslednji glas opoz­icije u Srbiji! (FOTO)

- Ponovo prekinuta sednica skupštine Čačka. Uletelo nekoliko batinaša SNS. Prisutna i policija u civilu. Nikako da shvate da ne može na silu - napisao je lider Dveri Boško Obradović na svom Tviter nalogu.

Obradović je juče rekao da je "SNS jedna bahata i nasilnička vlast koja pokušava da uguši poslednji glas opoz­icije u Srbiji".

Prema nekim informacijama, odbornici opozicije blokirali dve govornice u sali i sto za kojim sedi predsednik, ne dozvoljavajući nastavak rada.

Sve je na ivici incidenta, došlo je i do guranja među odbornicima, a čule su se i psovke i uvredljive reči.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.