UMESTO JARBOLA 60.000 ZATVORSKIH UNIFORMI! Omladinci na ORIGINALAN način pokazali kako se PLJAČKA BEOGRAD! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

to je naša REALNOST!

UMESTO JARBOLA 60.000 ZATVORSKIH UNIFORMI! Omladinci na ORIGINALAN način pokazali kako se PLJAČKA BEOGRAD! (FOTO)

Omladina Demokratske stranke organizovala je izložbu o tome koliko je vlast u Beogradu ulagala u kulturu, infrastrukturu, komunalne probleme i socijalnu politiku

Objavljeno:

Sloboda izražavanja nešto je potpuno nepoželjno i neprihvatljivo u državi Srbiji. Svako ko pripada grupi onih građana koji racionalno razmišljaju i ima otvoren stav po pitanju aktuelne vlasti, automatski postaje državni neprijatelj broj 1. Slede pretnje, uvrede, hapšenja, maltretiranja i uhođenja, koja nikako ne bi smela da budu deo "uređene" države koju propagira Aleksandar Vučić.

foto: Filip Plavčić

Međutim, uvek će se naći oni koji su po svaku cenu spremni da otvoreno i glasno iznesu istinu i realno stanje stvari. Upravo iz tih razloga, danas je omladina Demokratske stranke održala izložbu o tome koliko je vlast u Beogradu ulagala u kulturu, infrastrukturu, komunalne probleme i socijalnu politiku, i u šta se sve ulažu državne pare.

foto: Filip Plavčić

- Ovo nije bogati Beograd. Ovo su Beograd i Beograđani koje ste vi, iz gradske vlasti opljačkali i uništili. - istakao je jedan od prisutnih.

foto: Filip Plavčić

- Verovali ili ne, Srpska napredna stranka planira da 3 miliona evra vašeg novca uloži u izgradnju jarbola sa srpskom zastavom, od 120 m. Na primer, rekonstrukcija celog Avalskog tornja koji je visok 204 metra, koštala je 8,5 miliona evra. Istine radi, sa 3,5 miliona evra, možemo kupiti 7,5 hiljada personalizovanih računara koji su neophodni svim školama u Srbiji.

foto: Filip Plavčić

- Možemo da izgradimo jedan km zaobilaznice oko Beograda, i 3 km jedne trake autoputa kroz Vojvodinu. Sa tim parama možemo da rekonstruišemo od 6 do 10 vrtića, kao i da se izgrade i završe 3 hirurške sale za spašavanje dečijih života, a ne da decu lečimo SMS-ovima.

foto: Filip Plavčić

Možemo da kupimo 60 novih klimatizovanih autobusa, kao i 300.000 lopata da "počistimo" gradsku vlast. Takođe, možemo kupiti 30.000 ludačkih košulja i 60.000 zatvorskih uniformi.

foto: Filip Plavčić

Kao što je već poznato, aktuelni predsednik imao je mnogo izjava koje su vrlo brzo opovrgnute, ili zaboravljene. Puleni gradske vlasti nemilosrdno troše državne pare na bespotrebne stvari, a sve neophodne stavke se potpuno zanemaruju.

foto: Filip Plavčić

Fontana na Slaviji - "neophodna" investicija dok nam se dečije bolnice raspadaju i svako malo pokrećemo SMS lečenje.

foto: Fonet / Nenad Orević

- Jarbol od 120 metara - još uvek nerealizovan projekat koji će koštati čitavih 3 miliona evra.

Ovo su samo neke od investicija koje se bespotrebno finansiraju iz državnog budžeta. Međutim, tu se ne završava sva problematika društva u kojem živimo.

Finansijska ulaganja neophodna su na svim poljima, i upravo je to bio povod za ovo okupljanje. Ukazivanje na pravo stanje stvari iz ugla običnih građana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.