PALMA NAKON ANINOG IZBORA: Nisam više u vlasti! Ni Merkel nije glasala za istopolne brakove!
Foto: Marina Lopičić

pukla tikva

PALMA NAKON ANINOG IZBORA: Nisam više u vlasti! Ni Merkel nije glasala za istopolne brakove!

- Naš stav o tome zašto nismo glasali za premijerku Anu Brnabić je poznat odavno, a danas ni kancelarka Nemačke Angela Merkel nije glasala za Zakon o istopolnim brakovima - rekao je Marković

Objavljeno: 15:02h

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da nije u vlasti i tako razrešio nedoumicu lidera PUPS i ministra bez portfelja Milana Krkobabića, koji je jutros izjavio da je to “pitanje od milion dolara” i da ga treba uputili predsedniku SPS Ivici Daciću.

- Nisam u vlasti, ali ćemo podržati sve što je dobro za Srbiju - rekao je Marković posle sednice Skupštine grada Jagodine, kojoj je predsedavao.

- Naš stav o tome zašto nismo glasali za premijerku Anu Brnabić je poznat odavno, a danas ni kancelarka Nemačke Angela Merkel nije glasala za Zakon o istopolnim brakovima - rekao je Marković.

- U JS su porodični ljudi i nismo glasali za one koji nemaju porodicu. U redu je ako neko nema porodicu zbog neke medicinske kontraindikacije, ne daj Bože, ali, ovde je nešto drugo u pitanju - dodao je Marković.

(Espreso.co.rs / Agenice)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.