Totalna zbrka: Vučić donosi prljave tehnologije, Toma na ekološkom samitu!

Ljudi, dogovorite se

Totalna zbrka: Vučić donosi prljave tehnologije, Toma na ekološkom samitu!

Zbog ogromnog zagađenja koje mnoge fabrike proizvode u Kini, moraće da se ugase i premeste na druga mesta, a to je šansa za Srbiju, najavio je premijer u udarnom terminu RTS-a
Objavljeno: 11:16h

I dok predsednik Srbije Tomislav Nikolić u Parizu "bije bitku" da sačuva planetu od klimatskih promena, Vučić najavljuje kineske investicije u Srbiji. Toma Kazanova: Sevale varnice kad je prišao Kolindi! 3 puta je poljubio, ona se izmicala! (FOTO) (VIDEO) Zbog ogromnog zagađenja koje mnoge fabrike proizvode u Kini, moraće da se ugase i premeste na druga mesta, a to je šansa za Srbiju, najavio je premijer u udarnom terminu RTS-a.

Naime, kineske vlasti naložile su hiljadama fabrika širom zemlje da privremeno obustave rad zbog velikog zagađenja vazduha i smoga koji je obavio mnoge gradove i ugrozio zdravlje ljudi. Vlasti u Pekingu naložile su prekid rada 2.100 fabrika koje su najveći zagađivači i savetovale građanima da ne izlaze iz svojih stanova. Vučić se ponovo žalio: Imam najgori telefon na svetu! Postavlja se pitanje, na osnovu kontradiktornih informacija koje dobijamo od naših zvaničnika, da li Srbija uopšte ima plan za regulaciju zagađenja ili je to prazna priča?
Kineski gradovi su među najzagađenijima u svetu, kao posledica tri decenije eksplozivnog ekonomskog rasta koji je rezultirao izgradnjom stotina elektrana na ugalj i naglim povećanjem broja automobila na putevima. Čini se da naša zemlja nema jasan plan ni nameru da smanji zagađenje, a izgleda da težimo da direktno prebacimo kinesko "zagađenje" u našu zemlju?! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.