PRVO ME JE FOTOGRAFISAO, PA ME JE TUKAO: Novinar Vladimir Ješić o napadu Vučićevog gorile!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

napredni batinaš voli da bije novinare

PRVO ME JE FOTOGRAFISAO, PA ME JE TUKAO: Novinar Vladimir Ješić o napadu Vučićevog gorile!

Siledžija je pre dve godine napao i brata Gorana Ješića

Objavljeno: 16:21h

Novinar Vladimir Ješić iz Inđije napadnut je u aprilu 2015. godine, i to od strane istog "naprednog batinaša", koji se 31. maja fizički obračunavao sa građanima, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić polagao zakletvu u Skupštini.

Ješić je za "Espreso" rekao da je video u medijima sliku batinaša, i da ga je on napao.

- Ne znam njegov identitet, ali čuo sam da živi negde na Galenici. Policija nije htela da reaguje, i tada sam čuo lično od njih da je on "njihov". Tog dana, njih dvojica su me prvo fotografisali sa tom ženom, pa onda napali. Jedan od njih je ovaj koji je 31. maja napao i građane Srbije - rekao je Ješić.

foto: prtsc

Napad na Ješića je, kako kaže, deo "kampanje straha" koju je organizovala Srpska napredna stranka, i iza svega, prema Ješićevim rečima stoji Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

- Vladimir Gak je tada iznajmio vozilo od jedne agencije kojim su napadači pobegli. Lokalna policija u Inđiji je rešila slučaj tog napada, identifikovala počinioce, a što se tiče tvrdnje da sam ja napao zamenika predsednika opštine Beočin Milana Čačića, koji me je prethodno optužio da ga sam ga istukao, to je notorna laž - rekao je Ješić, i dodao da je išta od tog "napada" bilo tačno, protiv njega bi bila podneta krivična prijava.

Kako kaže, policija ima snimke od tog dana, na kojima se vidi da on nema nikakve veze sa "napadom" na Čačića.

- Taj čovek se posle nekog vremena nudio Demokratskoj stranci, da pređe kod njih, da ispriča sve što zna o tom slučaju, ali da oni stanu iza njega - rekao je Ješić.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.