VULIN O ZABRANI ULASKA NA KIM: Ne mogu da me spreče!
Foto: Stefan Jokić

ne plaši se

VULIN O ZABRANI ULASKA NA KIM: Ne mogu da me spreče!

Aleksandar Vulin tvrdi da niko ne može da mu zabrani ulazak u Prištinu

Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže da može da dođe na prostor Kosova i Metohije, u bilo koji grad, kada god hoće, i da može da uđe i izađe, a da prištinske vlasti o tome ili ne znaju ništa, ili da ne mogu da ga spreče.

-Ovo je u kratkom roku četvrti put da mi je Priština zabranila da dolazim, odnosno četvrti put da su prekršili Briselski sporazum i da su prekršili sva dogovrena pravila ponašanja. Priština odlično zna da ja mogu da dođem na prostor KiM kada god hoću, u bilo koji grad, u koji god hoću i naravno, bez bilo kakvog pitanja - rekao je Vulin novinarima.

ALEKSANDAR VULIN: BLAJBURG je najveći skup FAŠISTA I NEONACISTA, EVROPA to mora da VIDI!

Vulinu po četvrti put zabranjena poseta Kosovu

Kako je rekao, ovo je pokušaj Prištine da izazove incident, da "ja dođem i da onda čitavu svoju priču o Velikoj Albaniji, etničkom čišćenju, sve nasilje kojim se služe, mržnju koju izlivaju na srpski narod opravdaju jednim mojim dolaskom na KiM".

On im, kako naglašava, naravno neće dati tu mogućnost i neće pasti na tako jeftine trikove i neće dozvoliti da se igraju sa srpskim narodom na KiM.

- Ali, siguran sam da će Srbi glasati za Srpsku listu, siguran sam da će imati svih 10 poslanika i da bez predstavnika Srpske liste neće biti moguće formirati bilo kakve institucije u Prištini. A onda ćemo razgovarati i o ovome što sada rade i o nekim budućim potezima - zaključio je Vulin.

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.