PONIŽENJE ZA CELU NACIJU: Dveri tvrde da je režim platio podršku parama za film o kralju Petru! (FOTO)
Foto: Fonet

korupcija!

PONIŽENJE ZA CELU NACIJU: Dveri tvrde da je režim platio podršku parama za film o kralju Petru! (FOTO)

- Snimati film o kralju Petru Oslobodiocu, a za uzvrat dati podršku Lažnom Caru Vučiću Malom, ne samo što ne predstavlja projekat od nacionalne važnosti, već je veliko poniženje za čitavu naciju, i za film i za kompletnu kulturu u Srbiji - smatraju Dveri

Objavljeno:

Način dodele sredstava Filmskog centra Srbije u iznosu od 40 miliona dinara za potrebe snimanja filma Lazara Ristovskog je sporan, saopštio je danas Srpski pokret Dveri, uz ocenu da je "u slučaju dodele ovih sredstava na delu korupcija na najvišem državnom niovu".

"Snimati film o kralju Petru Oslobodiocu, a za uzvrat dati podršku Lažnom Caru Vučiću Malom, ne samo što ne predstavlja projekat od nacionalne važnosti, već je veliko poniženje za čitavu naciju, i za film i za kompletnu kulturu u Srbiji", smatraju Dveri.

Tribina koju su SNS i LDP zabranili na Vračaru, IPAK ĆE BITI ODRŽANA!

foto: Damir Dervišagić

U saopštenju se ističe da je Lazar Ristovski svojom javnom podrškom Vučiću ostao upamćen kao čovek koji apsolutno ne bira koga će podržati, ako je njegov lični interes zadovoljen.

Tako je ranije podržavao i Miroljuba Labusa, Mlađana Dinkića i Borisa Tadića, nakon čega je iz fondova takođe dobijao novac za svoje filmove, navode Dveri.

Iz tog pokreta smatraju da je ovo jasna poruka ove vlasti, da Srbija nije ista za sve i da svi nemaju iste šanse.

"Definitivno je došlo vreme da se ne samo opozicija u Srbiji ujedini, već i svi koji su razočarani ovim sistemom, da zajedno pokažemo da postoji Srbija u kojoj se ne pita samo jedan čovek, već Srbija u kojoj svi imaju iste šanse i pravo na pristojan život", navodi se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.