NUKLEARNA MAJA! Gojkovićeva dobila novu funkciju, na ASTRONOMSKU PLATU stiže još jedno primanje!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

hop hop, stiže nova platica

NUKLEARNA MAJA! Gojkovićeva dobila novu funkciju, na ASTRONOMSKU PLATU stiže još jedno primanje!

Kao predsednik Narodne skupštine prima na ime plate, paušala i troškova za zakup stana preko 163 hiljade dinara svakog meseca

Objavljeno:

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković dobila je još jednu funkciju.

Ona je imenovana za predsednika Upravnog odbora Agencije za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije.

PRIMA 146.000, AKO UZMETE 35.000, ŠTA JOJ OSTANE? Srbija Maji Gojković daje masnu platu plus 300 evrića za stan u BG!

foto: Printscreen

Na ovo mesto postavljena je na poslednjoj sednici Vlade kojom je predsedavao Aleksandar Vučić, sad već novi predsednik Srbije.

foto: Fonet

Gojkovićeva, po struci pravnik, na vrhu je agencije koja se bavi sprovođenjem mera za bezbednost pri obavljanju radijacionih delatnosti i nuklearnih aktivnosti.

Ova agencija donosi propise vezane za bezbednost zemlje kad je u pitanju radioaktivnost, meri je gotovno konstantno, izdaje dozvole za obavljanje radijacione i nuklearne aktivnosti...

Direktor ove agencije je ekonomista Slađan Velinov.

Do sada je na mestu predsednika Upravnog odbora bio dr Vladimir Udovičić, viši naučni saradnik u Institutu za fiziku, koji je za taj posao primao nadoknadu od 65.760 dinara mesečno.

foto: Fonet

Maja Gojković kao predsednik Narodne skupštine prima na ime plate, paušala i troškova za zakup stana preko 163 hiljade dinara svakog meseca.

Međutim, spekuliše se da je ona umorna od "cirkusa" u Skupštini i da je moguće da joj se smeši nova funkcija, verovatno ministarska. Prema nekim navodima, najraspoloženija je za resor kulture.

Espreso do objavljivanja ovog teksta nije uspeo da stupi u kontakt s Majom Gojković, jer se nije javljala na naše pozive.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.