SHVATIO DA SE ZALETEO, PA SE SAD PRAVDA! Osuđujem svaku vrstu napada na sva živa bića, PA I NA NOVINARE! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

sramno!

SHVATIO DA SE ZALETEO, PA SE SAD PRAVDA! Osuđujem svaku vrstu napada na sva živa bića, PA I NA NOVINARE! (FOTO)

Uvek pravim razliku između novinara i političkih protivnika. Juče se ipak dešavao svečani čin inaguracije, zakletve, a neki su došli da provociraju, kaže Marijan Rističević

Objavljeno: 11:32h

Novinarka Espresa juče je napadnuta dok je uzimala izjavu od čoveka koji je došao na skup SNS, ali nije bio za Vučića. Naša koleginica nije jedina koja je preživela napad. Napadnuti su i mnogi drugi novinari.

Marijan Rističević poslanik vladajuće koalicije, rekao je za Espreso da osuđuje svaku vrstu napada na sva živa bića, pa i na novinare.

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA?! Đukanović i Rističević tvrde da svi koji su došli na skup SNS, a nisu za naprednjake, zaslužuju batine???

- Ja sam protiv svake pretnje i verbalne i fizičke, ali i prema starcima i prema novinarima podjednako. Ne smatram da je bilo koje biće, biće više vrednosti.

Nakon što smo mu pomenuli imena redakcija čiji su novinari napadnuti, Marijan je odgovorio:

- Uvek pravim razliku između novinara i političkih protivnika. Juče se ipak dešavao svečani čin inaguracije, zakletve, a neki su došli da provociraju. Osuđujem i takve provokacije, na šta to liči, rekao je Rističević

Podsetimo, Marijan Rističević je i na Tviteru okačio kako "Provokatori nema šta da traže na tuđem skupu".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.