DOK GA JE CEO SVET TRAŽIO, ON SE PROVODIO U GUČI! Nikad viđena slika Ratka Mladića iz provoda sa suprugom i prijateljima! (FOTO)
Foto: AP

veselo

DOK GA JE CEO SVET TRAŽIO, ON SE PROVODIO U GUČI! Nikad viđena slika Ratka Mladića iz provoda sa suprugom i prijateljima! (FOTO)

Internetom je počela da kruži slika na kojoj se idi kako se Ratko Mladić provodio u Guči dok su ga tražili istražni organi

Objavljeno:

Slika je nastala 2000. godine na Saboru trubača u Guči, baš u jeku "bekstva i skrivanja" Ratka Mladića, kada su ga "tražili" istražni organi zbog poternice Haškog tribunala koji ga je teretio za ratne zločine.

FOTO GODINE: Vučića su najmiliji podržali na novom radnom mestu. Ipak, neko je falio... (FOTO)

Dva čoveka su prepoznala generala koji je sedeo sa suprugom, prišli su mu s leđa, zagrlili ga i pitali da li mogu da se slikaju. Istog trenutka bili su na podu. Obojicu je u sekundi oborio čovek koji stoji pozadi na slici.

Prepadnuti ljudi su gledali iznad sebe ljudsku gromadu visoku preko 2 metra. Ratko se okrenuo, nasmejao, izvinio i pristao da se slika sa njima. Nakon što je fotoaparat škljocnuo, Ratko se obratio momku koji ih je slikao: "Daj to 'vamo!" Dečko se uplašio da će Mladić razbiti fotoaparat.

General je zagrmeo: "Stani mirno" i slikao dečka koji je stajao sa druge strane stola.

General Ratko Mladić vratio se iz Guče isto kako je tamo i stigao: helikopterom.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.