N1 najoštrije osudio obraćanje Saše Jankovića novinarki N1:  Takav odgovor je neprimeren i potpuno neprihvatljiv! Oglasio se i Janković (FOTO)
Foto: Printscreen / Youtube / N1

kaje se zbog šale

N1 najoštrije osudio obraćanje Saše Jankovića novinarki N1: Takav odgovor je neprimeren i potpuno neprihvatljiv! Oglasio se i Janković (FOTO)

Povodom gostovanja Saše Jankovića u jutarnjem programu "Novi dan" , televizija N1 je saopštila da najoštrije osuđuje način na koji je bivši ombudsman odgovorio na pitanje novinarke N1 Minje Miletić u vezi sa imenom novog građanskog pokreta čiji je lider

Objavljeno: 13:37h

Na pitanje koje mu je, obavljajući profesionalno svoj posao, postavila novinarka N1 Minja Miletić, Saša Janković je odgovorio:

"Mogu da vam kažem, ali onda moram da vas poljubim".

- Ne mereći težinu uvreda, koje se kontinuirano i od stane vlasti i od strane opozicije upućuju novinarskoj profesiji, N1 najoštrije osuđuje ovakav odgovor kao neprimeren i potpuno neprihvatljiv - ocenjuje ova televizija.

- Odgovor bivšeg ombudsmana je novi primer da političke elite u Srbiji, nezavisno od toga da li su vladajuće ili opozicione i novinare i medije tretiraju na neprihvatljiv način - navodi se u saopšptenju.

Televizija N1 ističe da se suprotstavlja takvim pristupu, nezavisno od toga iz kog političkog spektra dolazi.

N1 je saopštenje izdala danas, dva dana nakon što je Janković u utorak gostovao u jutarnjem programu.

Janković je u međuvremenu na Tviteru saopštio da se kaje zbog takve šale.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.