NARAVNO DA JE SLUČAJNOST, KAKVA UDBA! Oglasio se čovek koji je pre 18 dana "ukrao" ime stranci Saše Jankovića!
Foto: prtsc/agencija za privredne registre, Fonet

Slobodni građani Srbije!

NARAVNO DA JE SLUČAJNOST, KAKVA UDBA! Oglasio se čovek koji je pre 18 dana "ukrao" ime stranci Saše Jankovića!

Bojan Pavlović iz Novog Sada otkriva za Espreso šta stoji iza udruženja koje je registrovao

Objavljeno: 15:26h

Dan nakon što je u Beogradu osnovan Pokret "Slobodni građani Srbije", na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici tog udruženja saznali su da je u Agenciji za privredne registre (APR) pre 18 dana registrovano još jedno sa istim nazivom. Registrovao ga je Bojan Pavlović iz Novog Sada sa svojim saradnicima.

U javnosti su se pojavile informacije da iza već osnovanog udruženja "Slobodni građani Srbije" "stoji UDBA", da "ništa nije slučajno" i da je ovaj pokret osnovan sa ciljem da se sabotira Janković. Međutim, Pavlović za "Espreso" to demantuje.

"SLOBODNI GRAĐANI SRBIJE" Saša Janković osnovao politički pokret, pa dao jedno obećanje svima! (FOTO) (VIDEO)

- Ma kakva UDBA! Ja sam sa svojim saradnicima osnovao udruženje Slobodni građani Srbije 18 dana pre Saše Jankovića. Prosto je neverovatno da njegov pravni tim 18 dana nije proverio i rezervisao ime u APR - u. Nismo se mi registrovali istog dana, pa predali dokumentaciju minut pre njega, nego 18 dana pre. Iza našeg udruzenja ne stoji nikakva UDBA, već moji saradnici i ja - rekao je Pavlović za "Espreso".

foto: Printscreen / Adriamedia tv

Ideju su dobili tako što su na sastanku doneli odluku o osnivanju.

- Nabacivali smo razne predloge o imenu organizacije, a "Slobodni građani Srbije" nam je u tom momentu zvučalo najbolje, pa smo se odlučili da damo to ime organizaciji - rekao je Pavlović, koji je, kako kaže bio prilično iznenađen kada je saznao da je Saša Janković hteo isto ime za svoj pokret.

SAŠA JANKOVIĆ: Srbija čeka odgovore u vezi Savamale!

SAŠA JANKOVIĆ DOBIO PRETNJE SMRĆU: Još si tu, ološu? Marš odatle dok si čitav!

Pavlović odbacuje svaku drugu tvrdnju, osim da je u pitanju samo puka slučajnost, jer, kako kaže, nije nije mogao nikako da zna šta Janković planira.

- Kako bih znao o kojim nazivima razmišlja s obzirom da nemam nikakav kontak s njim. Naravno da je slučajnost - tvrdi Pavlović, i dodaje da se politikom ne bavi.

foto: Espreso

Iz štaba Saše Jankovića su ga već zvali, i na ovu temu su razgovarali. A na pitanje da li bi im ustupio ime, Pavlović kaže da je spreman da razgovara.

- Razumem problematiku koja je nastala i kao svaki civilizovan čovek uvek sam spreman da sednem i razgovaram u nadi da cemo rešiti problem - kaže Pavlović za Espreso.

(M. Radović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.