Zna kako će potrošiti milione zarađene kod nas: Haradinaj srpskim novcem kupuje mesto premijera
Foto: AP

pakleni plan krvnika

Zna kako će potrošiti milione zarađene kod nas: Haradinaj srpskim novcem kupuje mesto premijera

Poslanici Skupštine Srbije kažu da je to velika sramota, jer se odlično zna na koji način će Haradinaj utrošiti milione zarađene kod nas.

Objavljeno: 07:19h

Ramuš Haradinaj, bivši vođa OVK i kandidat za premijera takozvane republike Kosovo, srpskim novcem, koji je sakupio zidajući i prodajući stanove po Srbiji, finansiraće izbornu kampanju, kažu poslanici Skupštine Srbije za „Alo!”.

Nakon što je ovaj list razotkrio da zločinačka braća Haradinaj preko jedne firme iz Novog Sada grade zgrade po Srbiji, te da su Srbima prodali više od 200 stanova, poslanici Skupštine Srbije kažu da je to velika sramota, jer se odlično zna na koji način će Haradinaj utrošiti milione zarađene kod nas.

Poslanica Sanda Rašković Ivić konstatuje da, nažalost, ovo nije prvi put da Srbi pomažu neprijateljima da rade protiv njih samih.

- Ovo što Haradinaj gradi stanove po Srbiji preko trećih lica i što će taj novac koristiti da kupuje oružje i da sve okreće protiv zemlje Srbije i protv Srba na Kosovu je zaista strašno. Zato su te izjave Musliua da je dobro što Kosovo i Metohija nije do Niša stvari koje moraju da se nastrožije sankcionišu.

Mislim da naši organi reda, odnosno istražni, treba da se ozbiljno pozabave ovim stvarima, jer ako Haradinaj to radi, on se formalno predstavlja kao građanin Srbije. Treba da ga uhvatimo u tome i suočimo, jer kada ovde treba da uzima pare je naš građanin, a kada treba da stiče poene kod albanskih separatista, onda je ljuti separatista i ubica - kaže Rašković Ivić.

foto: Fonet

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović kaže da je i sam načuo da razni albanski političari i biznismeni preko ljudi iz Srbije i njihovih firmi grade kod nas i tako peru novac.

foto: Nebojša Mandić

- Zato sam za strožu kontrolu, jer je očigledno da od tog novca oni finansiraju razne svoje aktivnosti na Kosovu i što će, evo, kokretno Haradinaj verovatno finansirati svoju kampanju za premijera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.