Nova stranka organizovala državni udar u centru Beograda! (VIDEO)

bore se protiv režima

Nova stranka organizovala državni udar u centru Beograda! (VIDEO)

Poslata simbolična poruka građanima Srbije da će se demokratskim sredstvima boriti protiv režima i onih koji stvaraju atomosferu straha
Objavljeno: 16:32h

Predsednik gradskog kluba Foruma mladih Nove stranke Uroš Eleković rekao je da su se danas okupili kako bi spremno dočekali "državni udar", jer određene političke "figure" na javnim funkcijama i određeni novinari stvaraju atmosferu straha u državi. - Forum mladih na jedan ironičan način želi da poruči da određene političke figure na javnim funkcijama u državi i određeni novinari pokušavaju da u ovom društvu stvaraju atomsferu straha, pa smo danas izašli da dočekamo taj državni udar - rekao je Eleković agenciji Beta nakon šetnje.

Printscrin/Youtube/Nova stranka
On je građanima poručio da će se Nova stranka na demokratske načine boriti protiv režima Aleksandra Vučića. Članovi Nove stranke tokom šetnje nosili su transparent na kojem je pisalo "Vremena su previše teška, a ulozi previsoki da bismo pravili uobičajene ustupke tradicionalnim postupcima demokratije", kao i parole sa natpisom "Državni udar".
Printscrin/Youtube/NOva stranka
- Želimo da sugrađanima poručimo da je Nova stranka tu da se na sve demokratske načine bori protiv ovog režima - rekao je Eleković.

N1

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.