SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA VUČIĆA U PEKINGU: Da li je ovo slučajno, ili su vodili računa o svakom detalju? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Српска напредна странка

Šta vi mislite?

SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA VUČIĆA U PEKINGU: Da li je ovo slučajno, ili su vodili računa o svakom detalju? (VIDEO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekan u prestonici Kine
Objavljeno:

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping priredio je u Pekingu večeru dobrodošlice, kojoj će, zajedno sa najvećim svetskim državnicima, prisustvovati i naš premijer Aleksandar Vučić.

Si Đinping se postarao da sve prođe u najboljem redu, da svaki detalj bude na svom mestu, pa je kineska vlada pripremila posebno kinesko posuđe i escajg kako bi svetski lideri uživali na najvišem nivou.

Međutim, nama je za oko zapao jedan neobičan detalj, a to je vozač koji je do Velikog doma naroda dovezao premijera Vučića.

Naime, Aleksandar Vučić je među najvišima, ako ne i najviši državnik među svima na Forumu u Pekingu a, kako se zna, Kinezi spadaju među najniže nacije na svetu.

foto: Printscreen/Youtube/Српска напредна странка

Imajući to u vidu, složićete se da je baš neobično da je čovek koji je pratio Aleksandra Vučića iste visine, ako ne i viši od premijera Srbije. U stvari, sigurno ima 2 metra.

Postavlja se pitanje da li je ovaj čovek izabran s namerom kako bi se premijer osećao ugodnije, tj. da li je biran prikladno visini političara, ili je reč jednostavno o slučajnosti.

Pogledajte kako je izgledao doček:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.