VLADA SRBIJE ODLUČILA: Petar Petković ostaje na čelu Kancelarije za KiM
Petar Petković, Foto: Printscreen/Pink

saopštenje

VLADA SRBIJE ODLUČILA: Petar Petković ostaje na čelu Kancelarije za KiM

U saopštenju objavljenom na sajtu Vlade Srbije, navodi se da je Vlada usvojila Rešenje o postavljenju Petra Petkovića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Objavljeno:

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da će dosadašnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković nastaviti da obavlja tu dužnost i u mandatu nove Vlade.

U saopštenju objavljenom na sajtu Vlade Srbije, navodi se da je Vlada usvojila Rešenje o postavljenju Petra Petkovića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici više dokumenata - memoranduma o razumevanju o saradnji i protokola između Srbije i Narodne Republike Kine iz različitih oblasti. Potpisana dokumenta odnose se na oblasti infrastukture, poljoprivrede, informisanja i telekomunikacija i turizma", navodi se u saopštenju.

Petar Petković
Petar Petkovićfoto: Printscreen/Video Plus

Članovi vlade usvojili su i rešenja o dodeli novčanih nagrada za sportske rezultate, za osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje na Prvenstvu Evrope u boksu za seniorke i seniore održanom u Beogradu od 18. do 28. aprila 2024. godine, u iznosu od 20.000 evra za zlatnu medalju, 15.000 za srebrnu medalju i 10.000 evra za bronzanu medalju u dinarskoj protivvrednosti.

Bonus video:

01:09

Petković - Mnogo je laži od strane Prištine, Svećlje, Kurtija, a lagali su i o broju ljudi u Banjskoj - 30,40, 90

(Espreso/Agencije/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.