IMAĆEMO JOŠ JEDAN SNS? Hit predlozi za ime partije Saše Jankovića!
Foto: Espreso

nova jaka stranka?

IMAĆEMO JOŠ JEDAN SNS? Hit predlozi za ime partije Saše Jankovića!

- Pokret za politički zaokret, Građanska normalnost (GN), Normalna Srbija (NS), Snaga prava (SP), Srpska naredna stranka (SNS), Pravedna Srbija, Pokret za našu Srbiju...
Objavljeno: 12:46h

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković nedavno je na Tviteru postavio „oglasnu tablu“ s pozivom da svako predloži ime za pokret koji bivši ombudsman planira da osnuje.

- Predložite ime za politički pokret društvene pravde i vladavine prava, koji će nam vratiti dostojanstvo i osmehe na lica, ako ga osećate kao svoj - napisao je Janković.

U međuvremenu je stigao veliki broj predloga, a pojedini su čak predložili i skraćenicu SNS za novi Jankovićev pokret, kao što je to uradio voditelj Igor Brakus.

- Pokret za politički zaokret, Građanska normalnost (GN), Normalna Srbija (NS), Snaga prava (SP), Srpska naredna stranka (SNS), Pravedna Srbija, Pokret za našu Srbiju - primeri su koje je naveo Brakus.

Na sličnu ideju došao je i urednik lista Danas Dragoljub Draža Petrović, koji je predložio da Jankovićev pokret ima istu skarćenicu kao i stranka koja ima većinu u vlasti.

- Jedino mi pada na pamet Sašina nestranačka stranka, jer bi onda zbunili SNS birače istom skraćenicom SNS - rekao je Petrović za Kurir.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.