NESTOROVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Evo kako će se zvati NOVI POKRET!
Doktor Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/RTV Pink

PRESEKAO

NESTOROVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Evo kako će se zvati NOVI POKRET!

I u ovom pokretu, kao i u prethodnom, po svemu sudeći ima sedam osnivača

Objavljeno:

Doktor Branimir Nestorović odlučio je da se odvoji i napravi frakciju pokreta "Mi Glas iz naroda", koji je će zvati Pravi Mi.

Dešavanja u pokretu "Mi Glas iz naroda" su poslednja 24 časa glavna tema u zemlji, jer upravo od ovog pokreta zavisi i da li će se ići na nove beogradske izbore.

U ovom trenutku je cela situacija veoma zamršena i komlikovana, i u pokretu se prebrojavaju i prestrojavaju. I dok broje koliko koja frakcija ima mandata, dr Branimir Nestorović je doneo konačnu odluku, osniva novi pokret Pravi Mi - "Mi Glasi iz naroda dr Branimir Nestorović".

Branimir Nestorović
Branimir Nestorovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Nema predaje i nema povlačenja! MI smo rešeni da apsolutno ostanemo dosledni našim principima, našim glasačima, kao i svim našim naporima u odbrani Srbije od svakog zla.", navodi se u saopštenju novog pokreta.

I u ovom pokretu, kao i u prethodnom, po svemu sudeći ima sedam osnivača, a to su dr Branimir Nestorović, Aleksandar Pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit.

Bonus video:

05:31

NESTOROVIĆ UVREĐEN IZAŠAO IZ POKRETA I NASTAVLJA RUŠENJE! Kovač za Kurir: Naravno da mu želja neće proći, NIJE OVO NJEGOV POKRET

(Espreso/Informer/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.