GDE NESTADOŠE? Mesec dana nakon izbora ove ljude više ne vidimo ni na mapi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Dado Đilas, Reuters, Nebojša Mandić

izlazili su iz frižidera

GDE NESTADOŠE? Mesec dana nakon izbora ove ljude više ne vidimo ni na mapi! (FOTO)

Mesec dana smo ih gledali svaki dan, a sada...
Objavljeno:

Mesec dana je prošlo od predsedničkih izbora, a neka od lica koja smo gledali u kampanji kao da su "u zemlju propala". Drugi pak nastavljaju sa političkim angažovanjem, ali čini se u manjem obimu od očekivanog. Ili je to samo zatišje pred buru.

foto: Pritnscreen

Saša Janković je po mnogima najveće iznenađenje ovih izbora, i drugoplasirani je u izbornoj trci. Čini se da mu, od svih opozicionih kandidata predviđaju najsvetliju političku budućnost, a on je najavio i pokretanje političkog pokreta.

Sa DS-om je zadržao prijateljske odnose i zahvalio im se na saradnji, a bio je i njihov gost na glavnom odboru stranke. Kakva će njihova saradnja biti ubuduće, pitanje je koje ostaje.

Za to vreme Janković je vredan, pa je posetio i Brisel, i evropske parlamentarce ubeđivao da "vlast u Srbiji gubi poverenje prevarenih građana, da se održava reklamirajući lažnu stabilnost, nauštrb dobrobiti stanovništva i odnosa sa narodima regiona koje preko svojih medija podriva".

S druge strane, Vuka Jeremića, nakon izborne noći, gotovo da nema u javnom životu Srbije.

foto: Filip Plavčić

Posle predsedničkih izbora Jeremić je doslovno nestao sa javne scene. Iako je u izbornoj noći najavio da ostaje u Srbiji i da nastavlja borbu, za sada odbija pojavljivanje u medijima. Međutim, kako je za "Blic" potvrdilo više izvora iz Jeremićevog bliskog okruženja, on najozbiljnije razmišlja o svom daljem političkom angažmanu.

Za sada, međutim, od toga nema ni naznake.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.