Da li je Slobodan Milošević bio AGENT CIA? Pogledajte ovaj zapanjujući video i razmislite još jednom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

teorija zavere ili ne?

Da li je Slobodan Milošević bio AGENT CIA? Pogledajte ovaj zapanjujući video i razmislite još jednom! (VIDEO)

U CIA su postojali agenti koji su bili zaduženi za pisanje izjava koje su se čitale u vestima, što možete videti na primeru srpskih i hrvatskih voditelja u vreme rata
Objavljeno: 23:06h

Slobodan Milošević, bivši predsednik SRJ, uvek je važio za kontroverznu ličnost. Oko njegovog lika i dela je uvek bilo puno polemika, a poznato je da nije bio miljenik Zapada. Međutim, mnoga dokumenta ukazuju na njegovu saradnju sa SAD.

Prema dokumentima i navodima CIA, on je bio na platnom spisku te agencije, a sve ide ka tome da je bio njihov agent. Naravno, on u toj priči nije usamljen.

Sve je počelo nakon toga što je CIA cenzurisala sopstvene izveštaje, a bivši agnet je naveo čitav spisak imena za koje tvrdi da su bili agenti CIA.

ROMANTIČNA LJUBAVNA PRIČA SA TUŽNIM KRAJEM: Evo šta su radili Mira Marković i Slobodan Milošević dok ga je posećivala u zatvoru!

Iz dokumenata se vidi da je CIA cenzurisala sopstvene izveštaje od 1992. do 1999. godine. Ono što je najzanimljivije jeste poseta Miloševića Kosovu i Metohiji davne 1987. godine, a u aprilu te godine Milošević je započeo zapaljivu kampanju kako bi ispravio greške zbog kojih su Srbi ispaštali.

foto: Profimedia

Tada se tražio brz napredak prema demokratiji i tržišnoj ekonomiji, a samo 11 godina kasnije SAD ga više nije smatrala borcem za demokratiju.

Od tog trenutka patnje Srba na Kosovu i Metohiji više nisu predstavljane kao činjenice, već kao obične Miloševićeve tvrdnje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.